Sterilizáltam a mellszívót, cumisüveget, cumit amiket viszek a kórházba, mibe tegyem hogy steril maradjon?
Szia!
Én az első gyereknél is úgy csináltam hogy beraktam egy zacsiba és vissza a dobozába így nem éri semmi.
Üdv 25 hetes kismami
Én az elsőnél nem sterilizáltam itthon,mert tudtam hogy a kórházban megcsinálják, de most máshol fogok szülni,mert más az orvosom,konkrétan a Péterfybe.
Én is zacsira gondoltam,de valahogy nem tudom elképzelni hogy abba steril marad..vagy azért ennyire nem kell túlzásba esni... :-)
Boldog babavárást,és könnyű szülést!
Szerintem ennyire nem kell túlzásba vinni, ahogy írod!
én is sima uzsis zacsiba tettem(persze tisztába)
Szia!
Esetleg egy flakon sterilizálo folyadék jó szolgálatot tehet, ha másra nem a poharad, evőeszközt elmosni vele, mert a kórház tele van bacikkal.
Könnyű szülést kivánok 28 hetes
Én kivasalt textilpelusba tettem bele,egy batyut csináltam belőle.Utána zacsi vagy doboz.
Így kb1-2 napig marad steril.
Köszönöm lányok, a sterilizáló folyadék is nagyon jó ötlet,és a textil pelus is ( utóbbit már egyébként is becsomagoltam)
Valószinüleg a mellszívó kb. a 3. nap tájékától fog kelleni ( ha kell ), így legalább tényleg steril is marad, a cumit is csak vészhelyzetre csomagoltam, a fiam se cumizott....remélem a lányom se fog..na majd meglátjuk inkább legyen, max majd kidobom :-)
Köszönöm a sok-sok kedves segítséget, nektek is könnyű szülést,és örömteli babázást kívánok!
Elvileg a kórházakban van mellszívó, meg 3 napig kell csak bentmaradni.
Én a fiamnál nem vittem,mert nem is vettem, itthon is kézzel fejtem ,de azt is csak egy hét után kezdtem.
Igy is 21 hónapig szopott.
Igen én is remélem hogy bent is megcsinálják,de ha nem felkészülten megyek :-)
Nekem sajnos a kisfiamnál nem volt tejem egyáltalán nem indult be akármit is csináltam, még így is 5 hétig nyüstöltem..de semmi a végén már a gyermekorvosunk mondta hogy hagyjam abba mert ki készítem magam..
Ezért szeretnék vinni mellszívót hátha segít...
köszönöm a válaszokat,nagyon kedvesek vagytok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!