A Flór Ferenc kórházba lehet cumisüveget+cumit vinni?
köszönöm
37 h
Nekem volt dokkim, neki mondtam, alapítványi szobát szeretnék. Meg szóltam a nővérnek is. Elvileg üres csekket kapsz. Azért elmondják, 3000 Ft/éj szoktak fizetni, de senki nem jár utána, menyit fizetssz. Ezt is elmondják. Ennek 30%-a a köv. adóbevallásnál visszaigényelhető. Legalábbis én visszaigényeltem. A sima szobák szerintem gázosak. Olyan 6-an fekszenek bent és a WC, fürdő a folyosón. Egyszer elmentem oda, az volt az utolsó. Inkább a kiégett villamykörtés WC-t választottam a mi szobánkban. Az Aalpítványinál 2 ágyas szobák vannak, és vagy 1 2ágyashoz van bent a WC, fürdő., vagy 2db 2 ágyashoz van fürdő, WC, ami kulturált. Tv is van, bár én nem néztem. Idén is kérni fogom. Nekem megéri az a 2100 Ft/éj, hogy szép szobában legyek, amúgy is parázom a kórháztól mindig.
Nekem császár lett, mert hiába tágultam ki, voltak tolófájások, nem fért át a medencémen a fiam, ezért kaptam infúziót. Mármint a műtét miatt, gondolom. csecsemősnővérek többsége nagyon kedves. Van egy idősebb is, akivel remélem nem kell talákoznom. Az pattogott, lecseszett minket, mint a hülye gyerekeket.
19: 10-esnek:
Ja, a végén, amikor jöttünk haza, látványosan kedvesebb volt. Na, gondolhatod, mennyit adtunk neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!