Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Flór Ferenc kórházba lehet...

A Flór Ferenc kórházba lehet cumisüveget+cumit vinni?

Figyelt kérdés

köszönöm

37 h

2011. jan. 28. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm vitt cumit, láttam, mivel együtt szültünk. Nem hiszem, hogy kifogásuk lenne a cumisüveg ellen, de ha muszáj adnak ők bent a szobájukban pótlást a babának. Én pelenkát és törlőkendőt vittem. Ruhát adnak ők, csak a hazaútra kell. A legtöbb baba sokat alszik az első napokban, hogy kiheverje a szülés utáni sokkot, nem biztos, hogy kell a cumi. De ha téged megnyugtat, vidd be! Van fogadott orvosod? Alapítványi szobát kérsz majd? (ajánlom:))
2011. jan. 28. 13:37
 2/10 A kérdező kommentje:
nincs doki. Hogy kell alapítványi szobát kérni úgy hallottam hogy annyit fizetek amit akarok. Miben jobb az alapítványi? Sima szülésnél kaptál infúziót?
2011. jan. 28. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt dokkim, neki mondtam, alapítványi szobát szeretnék. Meg szóltam a nővérnek is. Elvileg üres csekket kapsz. Azért elmondják, 3000 Ft/éj szoktak fizetni, de senki nem jár utána, menyit fizetssz. Ezt is elmondják. Ennek 30%-a a köv. adóbevallásnál visszaigényelhető. Legalábbis én visszaigényeltem. A sima szobák szerintem gázosak. Olyan 6-an fekszenek bent és a WC, fürdő a folyosón. Egyszer elmentem oda, az volt az utolsó. Inkább a kiégett villamykörtés WC-t választottam a mi szobánkban. Az Aalpítványinál 2 ágyas szobák vannak, és vagy 1 2ágyashoz van bent a WC, fürdő., vagy 2db 2 ágyashoz van fürdő, WC, ami kulturált. Tv is van, bár én nem néztem. Idén is kérni fogom. Nekem megéri az a 2100 Ft/éj, hogy szép szobában legyek, amúgy is parázom a kórháztól mindig.

Nekem császár lett, mert hiába tágultam ki, voltak tolófájások, nem fért át a medencémen a fiam, ezért kaptam infúziót. Mármint a műtét miatt, gondolom. csecsemősnővérek többsége nagyon kedves. Van egy idősebb is, akivel remélem nem kell talákoznom. Az pattogott, lecseszett minket, mint a hülye gyerekeket.

2011. jan. 28. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesírási hibákért, csak gyorsan gépeltem és rossz a billentyűzet.
2011. jan. 28. 13:57
 5/10 A kérdező kommentje:
a szobáért hazamenetelnél kapok csekket? Februárban szülök.
2011. jan. 28. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Bejött egy asszisztensnő, aki odaadta. Egyébként én mivel kértem a szobát adta, de olyan sokan szültünk 2009.szept.-ben, hogy muszáj volt másokat is befektetni ezekbe a szobákba. Ők mondták, nem ők kérték, nekik jó lett volna sima szoba is, ők nem vittek haza csekket. NEm volt olyan doki, aki rendszeresen vizsgált, akihez többször kerültél a havi vizsgálaton?
2011. jan. 28. 14:07
 7/10 A kérdező kommentje:
nem volt. De nélküle is lehet alapítványi nem?
2011. jan. 28. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze, azt bárki kérheti, ha van hely. A dokit csak azért kérdeztem, hátha sokszor vizsgált ugyanaz a doki, és ő esetleg jobban odafigyelne rád. Én Várkonyihoz járok. Vn, aki sztereti, van, aki nekem. Állítólag hangulatember -mások szerint-, velem mindig korrekt volt, pontosan, precízen tájékoztatott. A szülés alatt is mindig elmondta, mi jön és miért. Minden nap benézett hozzám a szobába, hogy vagyunk. Bár fogadott doki volt, ami ugye nem két fillér, ha a 9 hónapot nézzük. Most, hogy a 2. babát várom, meglepődtem, amikor úgy fogadott: "Milyen régen láttam!" Még a foglalkozásomra is emlékezett. TEhát figyel az emberre.
2011. jan. 28. 20:01
 9/10 mendy1025 ***** válasza:
13:56-os: én 2009-ben szültem,tudom ki az a vén szipirtyó,velünk is ugyanolyan volt:) mindenre húzta a száját,mintha ő ott olyan nagy valaki lenne.Utána meg tartotta volna a markát:) most fogok szülni megint áprilisban,de remélem nem fogom látni sem:) Amúgy én nem alapítványi szobában voltam,és azért nem olyan gáz.Valamikor nem is volt szobatársam,csak egy ember.Akik meg voltak utána, azok is mind aranyosak voltak,ki lehet bírni azért azt is:)persze a közös fürdő nem valami poén,de nem olyan vészes:) cumit mi is vittünk,de nem is fogadta el,pedig én szoptatni is csak a 3.- naptól tudtam,mégse kellett neki:)
2011. jan. 29. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:

19: 10-esnek:

Ja, a végén, amikor jöttünk haza, látványosan kedvesebb volt. Na, gondolhatod, mennyit adtunk neki! :)

2011. jan. 30. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!