Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek az apás...

Mi a véleményetek az apás szülésről?

Figyelt kérdés

Minden nap ez jár a fejembe. Nem tudom eldönteni, hogyan lenne jobb. A férjem első perctől szeretne bent lenni a szülésnél!Ez minden vágya.

Van amikor úgy érzem jó lenne de utánna elbizonytalanodom. Lehet gátlásos lennék előtte és zavarna az egész helyzet.

Ti hogyan fogtok szülni?

Van arra lehetőség, hogy csak a fejemnél álljon és ne élesbe lásson mindent. Félek, hogy utánna undorodni fog tőlem!

Köszönöm a válaszokat!!

33 hetes első babás kismama

2009. máj. 12. 21:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek a válaszokat!
2009. máj. 12. 22:26
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Az én párom is bent volt,ő vágta el a köldökzsinórt. Ez egy csodálatos élmény a férfiaknak is. Engem sokkal jobban tisztel a párom azóta,hiszen látta,hogy min megyek keresztül.Együtt szültünk, olyan jó erre visszagondolni! Egyáltalán nem undorodott meg tőlem,bár mindenkire más hatással van a szülés.
2009. máj. 12. 22:26
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Először én sem akartam, úgy voltam vele mint te. Sajnos igenis hallottam olyat, hogy emiatt ábrándult ki a férj a feleségből. Hát, nem szép látvány az biztos. Aztán elkezdtem félni, és a férjem mondta, hogy bejön, ha akarom. Hát így lett. Nekem nagyon sokat segített, nem is tudom, hogy csináltam volna végig nélküle. Azt mondta, hogy a fejemnél állt ugyan, de mindent látott. Ennek ellenére ugyanúgy szeret, sőt! Szerintem erősítette a kapcsolatunkat, nagyon tisztel érte, hogy mit álltam ki.

Nekem az a véleményem róla, hogy nem minden férfi érett erre. Ha csupán szexuális tárgynak nézi a feleségét, hát akkor az kiábrándító, az tuti. Nem épp a legszexibb a nő ebben a helyzetben. De ha a te férjed bent akar lenni, az jó jel, akkor már felnőtt a feladathoz.

2009. máj. 12. 22:28
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
A legnagyobb élmény, amit a férjednek az életben adhatsz!!!
2009. máj. 12. 23:04
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
nagyon jo a kerdes:) ugyan ebbe a cipobe vagyok en is nem tudom hogy beengedjem a paromat a szulesnel vagy sem nekunk most jon a masodik babank az elsot mikor szultem o nem lehetett itt velubnk sajnos en kulfoldon szultem o magyarorszagon ragta a kavicsot mikor szultem:) de ugy erzem hogy,szuksegem lenne ra hogy bent legyen velem de felek is tole! bar o nem nagyon szeretne bejonni, en meg nem eroltetem!
2009. máj. 12. 23:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Bar csak lenne valasztasi lehetosegem...mint par kerdessel korabban irtam,nalunk nem lehet mert tiltja a korhaz szabalyzata... mas orszag, mas szokasok... De visszaterve a kerdesedhez, eloszor is nem kell h mindent lasson eleg ha a fejedhez all akar hattal a latvanynak.Masodszor szerintem ha bent akar lenni ,akkor eleg erett a feladathoz es biztos hihetetlen lelkitamogatast fog jelenteni!

D.

2009. máj. 12. 23:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha nem nagyon szeretnéd,illetve nem tudod eldönteni akkor legyen veled mindenképp a vajúdáskor,és akkor el tudjátok dönteni,hogy akarjátok-e vagy sem!A barátnőméknél ugyenez volt a helyzet,és ők így csinálták.Persze az apa a szülés végéig ott volt,és nem bánták meg!Szerintem szükség van az embernek valakire aki vele van,és a legjobb személy erre az apa!Tényleg csodálatos élmény számukra!

További szép napot!

2009. máj. 13. 07:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Én még nem várok babát,mert még fiatalok vagyunk,de mikor megemlítettem,h pár éven belül jó lenne,azt mondta,h ő is pár éven belül szeretné!De még nem!!!Azt viszont kikötötte,h ő még ki akarja élni magát,de ne is álmodjak róla,h egyedül leszek,és,h nem fogom tudni megakadályozni,h lássa,ahogy megszületik a babánk!Persze nem akarom!Én is szeretném,h bent legyen!De ez olyan jó dolog!!!Engedd be nyugodtan!Jó lesz,h melletted lesz!
2009. máj. 13. 07:46
 19/21 anonim ***** válasza:
96%

Szia! Én 9 hónapja és 7 napja voltam bent a feleségemmel a szülőszobán. És hidd el -ne érts félre- nekem is nagyon nagy élmény volt a szülés. A köldökzsinór elvágása, az első kis sírása, az hogy ott pihegett ÉDESANYA hasán, az a kis mázgás "UFÓ" feje...

És büszke is voltam rettenetesen büszke a feleségemre, aki még úgyis szép volt nekem a LEGSZEBB...

Én csak csupa jót tudok írni. Nem szabad eltíltani.....

2009. máj. 13. 08:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha ő akar, had menjen. Velem is bent volt, fogta a kezem. Ez nagyon jó volt, viszont rá nézni, a szemébe nézni nem tudtam, nem akartam hogy lássa a fájdalmam. Ahogy tudtam még az arcom is eltakartam. De jó volt hogy fogta a kezem. És ott sírt, mikor a pici kibújt, a doki mondta neki hogy hagyja már abba, mert ő is elkezdi. Aztán elment a csecsemőssel megmosdatni és bepólyázni, ő vitte le a többi pici közé.Nagyon nagy élmény volt neki, és sokszor elmeséli és beszélgetünk róla. És jó róla beszélgetni, nekem is könnyebb volt feldolgozni a szülést így hogy velem volt. Mert azért szerintem helyre kell rakni az emlékeket és az átélt dolgokat a szülés után. Nekem sokat segítettek ezek a beszélgetések. És nem hogy megundorodott tőlem, még jobban szeret és kíván talán, mint előtte.

6 hós kislány anyukája

2009. máj. 13. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!