37. hetemet fogom tolteni! Nagyon varom a kislanyom de kicsi korom ota rettegek a szulestol! Nem birom a fajdalmat! Hogyan gyozzem le magamat, felelmeimet?
én is rettegtem tőle
beszéld meg az orvossal, hogy ha úgy alakul, kaphass epidurális fájdalomcsillapítást
mindenképpen ragaszkodj a fájdalomcsillapításhoz, de egyébként normálisabb kórházakban ez nem is kérdés.
én kéjgázt kaptam, és mondhatom, érdekes élmény volt :)))
mindenképpen beszélj az orvosoddal a fájdalomcsillapításról, hogy megnyugtasd magad
Sztem azért 90%ban félünk a szüléstől.De hidd el ha ott tartassz már az teljesen más, fáj persze nagyon is de kibirható és nem a fájdalomra fogsz figyelni hanem arra hogy minden egyes fájással egyre közelebb vagy a babádhoz.Amúgy mindenképp maradj pozitiv és ne parázz rá arra hogy mi van ha nem értek be, mert be fogtok érni,miért nem érnétek be?!
Minden jót
üdv 8 hós anyuka:)
Én az utóbbi időben egy gyönyörű álomra riadok, kibújik a picur épp, és felemelik.
És mégis úgy félek tőle, komolyan mondom, rettegek, el sem tudom képzelni, hogy élesben miként fogom átélni, megélni.
A fájdalom a másik. Lövésem sincs, mit csináljak majd. Ha az apuka nem lesz bent, én "meghalok" akkor nem érzem a fájdalmat, ha őt "bántom"(szorítom a kezét, karmolászom) egyébként egy bokaficamtól elájulok...
Majd túl leszünk rajta valahogy
Nem kell pánikolni, nekem kettő babám van, egyiknél sem kaptam fájdalomcsillapítást.(2. baba 4450g volt)
Nyugodtan kell lenni, semmi hiszti, mert elfogy az erőtök már az elején. Nem úgy néz ki a szülés, mint a filmekben! Nem kell ordítani meg ilyesmi.
Csak ügyesen, menni fog!
Drukkol az egész család! :)
Szia, én azt tanácsolom ne agyalj olyan sokat rajta, csak rosszabb ha "tuningolod magad"! Minnél jobban félsz, annál nehezebb lesz, egyik barátnőm is nagyon fél a szüléstől, minden vizsgálat után sír, a dokik ma akarják megindítani neki, mert a baba már készen állna hogy megszülessen, de állítólag pszichésen visszatartja - nem tágul, mert annyira fél, szerintem így sokkal rosszabb. Gondolj arra, hogy egyszer menni kell hát menni kell, lesz ami lesz! És a végén micsoda ajándékot kapsz!!
Üdv: 37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!