Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan, milyen pózban vajúdtál?

Hogyan, milyen pózban vajúdtál?

Figyelt kérdés
biztos másokat is érdekel egy ilyen kérdés... elsö babámnál, ha lehetett volna végig zuhany alatt lettem volna, de erre csak az elsö szakaszban volt lehetöség, aztán végig sétálgattam, kicsit a labdán ültem.
2011. okt. 20. 09:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1.: 12óra séta, utána burokrepesztés és utána kádban vajúdtam még 6órát.

2: séta-"tánc" 2óra volt az egész szülés.

2011. okt. 20. 12:59
 12/17 anonim ***** válasza:
2. vagyok, ha már mindenki így dicséri a labdát,hát én ellent mondanék, nekem pocsék volt rajta, szülésznőt alig tudtam lebeszélni, hogy ez nekem valamiért nem jó
2011. okt. 20. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Mindkettőnél sétálva ringattam a csípőmet ide-oda. Ez esett jól.

Labdát utáltam, pedig a szülésznők nagyon akarták.

Ők meg a sétálásomat utálták, mert rám akarták kötni állandóan a ctg-t.

2011. okt. 20. 14:11
 14/17 anonim ***** válasza:

1.-nél: 18 óra volt az egész, végig labdán

2.-nál: labdával kezdtem, kádban "végeztem". 3 óra volt cakk-pakk. (3 hete szültem amúgy.)

2011. okt. 20. 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Oldalt fekve, aludtam. Aztán felriadtam arra, hogy iszonyatosan fáj. A mentőbe 2 perces fájások közben kellett lemásznom, mert az emeletre nem tudtak felhozni se hordágyat, se tolókocsit. Mentőben ugyanúgy oldalt fekve, masszírozgattam a pocakomat. Mire beértünk teljesen ki voltam tágulva, nyomtam hármat és kint volt a lányom. 3/4 óra alatt vége volt.
2011. okt. 20. 18:23
 16/17 A kérdező kommentje:
köszi, hogy megírtátok a sok tatpasztalatot! :)
2011. okt. 21. 09:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Én mind3-nál álltam mivel a doki ezt javasolta, hogy a gravitáció segiteni fog a babának. És bizony nagyon igaza volt mert nagyon gyorsan nyitódtam és hamar meglettek a gyerekek. Úgyhogy csak javasolni tudom. Igaz az utolsó szülésemnél az utolsó fél órában le kellett feküdnöm mert egyszerűen nem birtam állni már. Talán az hogy 4. szülésem volt és bizony erősebbek voltak a fájásaim.
2011. okt. 21. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!