Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan, milyen pózban vajúdtál?

Hogyan, milyen pózban vajúdtál?

Figyelt kérdés
biztos másokat is érdekel egy ilyen kérdés... elsö babámnál, ha lehetett volna végig zuhany alatt lettem volna, de erre csak az elsö szakaszban volt lehetöség, aztán végig sétálgattam, kicsit a labdán ültem.
2011. okt. 20. 09:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkettővel másfél órás volt a szülésem,úgyhogy sétálgatni nem volt időm.Elsővel háton feküdtem,úgy nagyon fájt,másodikkal meg oldal,úgy teljesen viselhetőek voltak a fájások.
2011. okt. 20. 09:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
fekve, ülve, labdán ülve, szülőágyra "hasalva", térdelve 12 órán át, aztán megcsásároztak :-)
2011. okt. 20. 09:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Zuhany alatt ültem egy labdán.

Az utolsó 20 percben jöttem ki , a kitolásra. Igazán jó volt. ( a meleg víz)

2011. okt. 20. 10:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen egyéni, hogy kinek mi jön be.

Próbálgatni kell közben, és ami kényelmes, úgy csinálni.

Én amiket próbáltam eddig (két szülésem volt): labda, négy kézláb, ágyra támaszkodva négykézláb, állva, fekve, oldalt fekve, kádban. Kitolásnál: szülő zsámoly, oldalt fekve, fekve (emelt háttal).

Legközelebb a labdát a bordásfal mellé fogom tenni, az tuti. (Majd májusban. :o)

2011. okt. 20. 10:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Először sétáltam, de akkor még csak nevetséges fájásaim voltak. Mivel nem tágultam burokrepesztés, oxitocin, és attól fogva háton, vagy oldatl fekve, folyamatosan nst-re kötve. Mondjuk csak 2 órát feküdtem, úgyhogy kibírtam.
2011. okt. 20. 10:06
 6/17 anonim ***** válasza:

A magzatvíz szivárgástól kezdve 12 óra múlva lett meg a kislányom. Szóval volt időm variálni. :)

Eleinte sétálgattam, de akkor nem igazán voltak fájások. Aztán bekötötték az oxitocint, akkor feküdtem egy ideig. De persze egy idő után már nem bírtam feküdni, mert annyira fájt. De mivel az NST rám volt kötve, így nem tudtam sétálgatni. Volt olyan, hogy a földön térdeltem, mert úgy esett jól, vagy az ágyra támaszkodtam. De a legtöbb időt a labdán töltöttem. Az volt a legjobb, a legkényelmesebb. Se állni, se feküdni nem volt jó (utóbbit nem is engedték). De ez a labda maga volt a megváltás. :D

2011. okt. 20. 10:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Séta majd az oldalamon fekve..
2011. okt. 20. 10:10
 8/17 anonim ***** válasza:
Összegörnyedve (oldalt fekve) egy ágyon, és fókuszáltam egy konnektorra amire számok és betűk voltak írva :) ez 22 óráig! :)
2011. okt. 20. 10:12
 9/17 anonim ***** válasza:

1. oldalt fekve - iszonyat volt

2. labdán

3. labdán

a labda nagyon jó!

2011. okt. 20. 10:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Labdán ülve, sétálva, végül a szülésznő javaslatára a labdát bevittük a tusolóba,ott ültem és meleg vizet engedtem magamra.Azzal nagyon jól el voltam...Mikor már oxitocint bekötötték feküdnöm keltet...az kegyetlen volt...18 óra vajúdás után végül császár lett, de a meleg vizes -labdás dolog tényleg elviselhetővé tette:)
2011. okt. 20. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!