Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debrecenben lehetséges szülősz...

Debrecenben lehetséges szülőszéken "befejezni" a szülést, vagy csak cserebogár pózban, hanyatt fekve? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nyáron fogok szülni és szeretném, ha nem kellene hanyatt feküdnöm ágyhoz kötve...
2011. febr. 16. 11:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs tapasztalatom a Debreceni kórházzal, viszont azt tapasztalatból mondom, hogy mindig az aktuális szülésznőn, orvoson múlik, hogy milyen szemlélettel viszonyulnak a szüléshez. Ha van saját orvosod, szerintem mindenképp beszélj vele, én ezért váltottam az előző babánál a 26. héten, és nagyon nem bántam meg.
2011. febr. 16. 21:51
 2/19 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.Az első babát Nyíregyen szültem, ott hanyatt fektettek-csak azt tudtam, hogy mindenhogy jobb volna, mint hanyatt-sokkal jobban tudtam volna nyomni.Most Debrecenben szülök hamarosan.
2011. febr. 17. 09:42
 3/19 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nincs nagy tolongás, a túlnyomó többség ezek csendben beletörődve az orvosi utasításba, az ágyon fekve szül?!
2011. febr. 18. 09:04
 4/19 A kérdező kommentje:
kimaradt az "ezek" után a szerint szó, bocs... :)
2011. febr. 18. 09:04
 5/19 anonim ***** válasza:
Második vagyok.Hamarosan szülök, legfeljebb, majd elmesélem neked, mi volt, volt e választási lehetőségem.
2011. febr. 18. 10:11
 6/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló. Gondolom, megszületett már a babád... Tapasztalatok? Ja, és jó egészséget, boldogságot Nektek!!! :)
2011. márc. 31. 13:22
 7/19 anonim ***** válasza:
Szia!Megszületett márc.29-én.cserebogárpózban ugyan, de nagyon elégedett voltam mindennel.éjjel szültem, fogadott dokinál, de szülésznőm nem volt-az ügyeletes személyzet kifogástalanul és nagyon kedvesen látta el a feladatait.írok bővebben majd, ha van kérdésed írj.
2011. ápr. 2. 17:07
 8/19 A kérdező kommentje:

Na, ez igen!:) Gratulálok! Sajnos nem kaptam értesítést, hogy válaszoltál, ezért írok ilyen későn, de nagyon boldog vagyok, hogy minden rendben zajlott!!! :)

Sok kérdésem van, igyekszem összeszedni párat:

Kaptál-e automatikusan beöntést és oxitocint?

Hol vajúdtál? Volt lehetőséged különféle testhelyzetek felvételére?

Kaptál hüvelykúpot a tágulás elősegítésére?

Kinél szültél?

Gátmetszés volt, vagy esetleg sikerült gátvédelemmel szülnöd?

Egyelőre "csak" ennyi.

Biztosan lesz még kérdés, ha nem zavarlak velük. :)

Előre is köszi!

2011. ápr. 12. 13:18
 9/19 anonim ***** válasza:

Na akkor sorban.Fogadott orvosom volt.Dr Major Tamás (mindenkinek csak ajánlani tudom), beöntést kaptam, mert igen nagy szükségem volt rá-egész terhesség alatt székrekedéssel küszködtem.Nagyon nem bántam tehát-észre se vettem.Nagyon gyorsan zajlott a szülés így nem próbálgattam testhelyzeteket.Az oxitocinról viszont megkérdeztek...kértem.Sőt az epidurálisról is meg akartak kérdezni, de arra már nem volt idő.:))

Oly gyorsan jött, hogy gátmetszésről szó sem esett, így az gátvédelem volt.

2011. ápr. 12. 14:48
 10/19 anonim ***** válasza:
Kúpot nem kaptam, rohamtempóban tágultam.
2011. ápr. 12. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!