SOS! Ez már az volna? Induljunk, vagy ne?
Ma este 9 óra körül elkezdett keményedni a hasam, de nem "fáj", csak amikor bekeményedik, akkor egy nagyon enyhe nyomást érzek lent, nem kimondottan az a mindjárt megjön érzés, csak olyan furán nyomódik ott. Először 7 percenként keményedtem (már ha keményedésnek számít, hogy bekockul az egész hasam), utána volt két 5 perces, majd most legutóbb megint két 7 perces. Pihenésre nem múlik, nem is rendszereződik, ahogy a meleg fürdő sem hozott eredményt!
Ez már AZ volna? Vagy csak azért nem múlnak ezek a fura keményedések, mert képtelen vagyok megnyugodni? Melyik a biztos jel az indulásra?
(A párommal a keményedések kezdete előtt szeretkeztünk, de nem volt semmiféle vadulás, óvatosak voltunk.)
37+5 hetes kismama
szerintem ne hajtsd túl magad, inkább pihenj le. nekem fekvés közben álltak be a fájások rendszeresre. ja, és kérlek írj majd hogy mi a helyzet
2 gyerkőc anyukája, jelenleg 27 hkm
Én is kíváncsian várom,hogy mi újság van veled.
Pihenj amíg csak tudsz,mert,ha tényleg beindul nem lesz erőd a végére.
3 gyerekes anyuka
Tegnapi 22:44-es válaszoló vagyok,én is követem az eseményeket és izgulok érted, csak eddig nem írtam,de mostmár azért jelentkezem! ;-)
Szerintem ha ilyen rég óta tart akkor elképzelhetetlen hogy ne induljon be hamarosan...
Az első fiammal így vajúdtam! Csak nekem nem keményedett a hasam, csak az a nyomás féle volt meg ott lent. Én már a kórházban feküdtem eleve túlhordás miatt... Ezt a vajúdást reggel kezdtem és éjjel fél 1kor benézett a szülésznő, hogy miért nem alszok. Mondtam neki, mi a helyzet, meg azt is, hogy egy másik szülésznő azt mondta, hogy ha nem keményedek és nem rendszeresek a fájdalmaim, akkor még csak jóslózok. Nevetett az éjszakás szülésznő és elvitt megvizsgálni. 3 ujjnyi voltam már, egyből telefonált a dokimnak. Burkot repesztett, rá 25 percre felsírt a fiam.
Úgyhogy ennyit a rendszerességről és társairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!