Mi a jobb ha elviszik a babát a nővérek vagy ha veled van? Egy 6 ágyas szobában 6 babától hogyan lehet pihenni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 14:05
31/33 anonim válasza:
Gabka77-el maximálisan egyet értek!2 gyerekes anyuka vagyok,és mindkét baba végig velem volt,mégis jókat aludtam/aludtunk.Én sem tudtam volna megválni tőlük,egy percre sem.Még a picik vizsgálatát is a kórteremben végezték a dokik.A 3. babát is olyan kórházban fogom szülni,ahol ez alap dolog(és ez harmadjára is a Szt. István khz lesz)
32/33 alaszka válasza:
Ma már nem nagyon vannak 6 ágyas szobák, szerintem legfeljebb 4, én is ilyenben voltam, baba-barát kórházban, 1 órát volt távol tőlem a babám, és így volt jó, alig vártam, hogy behozzák, pedig éjjel volt. Én 2x szültem, de mindekettőnél úgy voltam, hogy olyan eufórikus állapotban voltam utána, hogy egyáltalán nem voltam álmos, mikor behozták akkor is csak fogtam és gyönyörködtem, ahogy alszik. Az elsőnél viszont még elvitték éjjelre a babát, hát az volt életem legrosszabb éjszakája, a fájdalmaimmal voltam elfoglalva, majd megőrültem, hogy nincs velem a babám. A 2-nál viszont vele voltam elfoglalva, így nem volt idő azzal foglalkozni, mi fáj, sokkal jobban éltem meg a másodikat. Nem tudom ki tud szülés után aludni, de én nem tudtam.
33/33 anonim válasza:
Gabka köszi a választ, én kérdeztem tőled tegnap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!