Hosszú távon melyik a jobb? Egy szobában vagy a pici velünk?
a nagy 20hónapos a kicsi 3hetes.eddig egy szobában altattam őket,de a kicsi 7napból 4x tuti fölkelti a nagyot.így az egész napja(és vele a miénk is) el van szúrva.mert nagyon hisztis a nagy ha nincs kialudva.És nehéz vele.
Viszont a kicsi 2-2,5óránként kel enni és nem mindig alszik vissza egyből,így nekem is ott kell lennem a szobájukban.így még nagyobb az esély hogy fölébred a nagy.
Pár napja a picurt befektettem magam mellé az ágyba,és így a nagy végig tudta aludni az éjjeleket.Csak azt nem tudom,ha már átalussza az éjjelt a kicsi is(remélem mint a bátyja 6hetesen)akkor ha átteszem nem lesz későn?Amúgy van 2 kiságyunk,úgyhogy a hálószabi alvása is meg lenne oldva,nem feküdne mellettem/köztünk.
Szóval hogy lenne a legjobb mindenkinek?tegyem hozzá apa csak 7végente van,úgyhogy őt nem zavarná a pici
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!