Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosoknak premierplán?!...

Császárosoknak premierplán?! Van aki ezek után is a császárt választaná?

2011. okt. 8. 10:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én megnéztem még az első császárom előtt. Programozott volt, és ugye bár azt tudom hogy természetesen hogy születik, de császárral gőzöm sem volt. Megnézni rémes volt, de a műtőben eszembe sem jutott, akkor már csak azt vártam, hogy lássam a lányom.

A másodiknál szintén már alig vártam hogy lássam a fiam.

De legalább a zene szép a video alatt. :))

Amúgy szegény kérdezőt letámadtátok, szerintem ő arra gondolt a kérdés kiírásánál, akik önszántukból választják a császárt és nem muszájból.

Kérdező! Kitartás a harmadikhoz, nekem a második ezerszer rosszabb volt, mint az első, mondtam is a dokinak, hogy na az én hasamat harmadszor fel nem vágja, mert abba már belehalok. Ez az érzés tartott kb 3 napig, mikor jöttem haza már azt mondtam neki, hogy majd meglátjuk. :))

Szép szülést, ha lehet ilyent mondani és jó babázást!

2011. okt. 10. 15:50
 22/23 anonim ***** válasza:

Én tuti rosszul vagyok összerakva, de én nem találtam undorítónak. Inkább izgalmas volt végignézni. Alig vártam hol van már végre a baba. :D

Én is császárral szültem 21 hónapja, és most megint kismama vagyok (26 hetes). Programozott császárral fogok szülni az előző császár és egy egészségügyi problémám miatt. Most legalább érthetőbb lesz miért tart olyan sokáig míg összestoppolnak a műtét után. Köszi! :)

2011. nov. 13. 21:33
 23/23 anonim ***** válasza:
Számomra is érdekes volt,se undort,se viszolygást,se félelmet nem váltott ki belőlem.2x szültem,hüvelyi úton,gátmetszés,gát-repedés,és belső sérülés nélkül.Szeretnénk 3. babát,de ha bármi miatt csak a császár jöhet szóba akkor IS vállalnám.Mindennek ára van,és én a babáért ezt az árat vállalom.
2011. nov. 26. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!