Mi a kényelmesebb császárosoknak? Pizsi vagy hálóing?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 15:03
3/9 anonim válasza:
Hálóing és igen, az eldobható bugyi is jó találmány.
4/9 A kérdező kommentje:
Hasleszorítót érdemes beszerezni?
2011. szept. 9. 15:29
5/9 anonim válasza:
3. vagyok. Hát nekem nem volt, bár még csak 4 hetes a kisfiam, de senki nem mondaná meg rólam hogy szültem. Szépen visszament a hasam. A méhösszehúzódást a szoptatás egyébként is segíti, a bőröd állaga meg alkat/genetika kérdése szerintem.
6/9 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem most a másodiknál volt sokkal könnyebben visszament......
2.-3. nap már felteheted.
7/9 anonim válasza:
hálóing és tena bugyi...
igen!érdemes,nem csak azért,hogy hamarabb visszamenjen,hanem azért is,hogy ha netán úgy jársz mint én,akkor kéznél legyen.Nekem császár után olyan érzésem volt,mintha minden belszervem lötyögne bennem ide oda:(((Nagyon rossz volt!!!A hasszorító tartott össze.
8/9 A kérdező kommentje:
Ugyan a dokimat még nem kérdeztem meg,hogy neki mi a véleménye,de érdekelne,hogy mik a tapasztalatok,ajánlják is a használatát vagy csak magatoktól döntöttetek úgy hogy használjátok?
2011. szept. 9. 21:35
9/9 anonim válasza:
utolsó vagyok...
nekem a doki ajánlotta,neki is császárja volt és neki is bevált ezért is hozta fel a témát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!