13 hetes koromra tényleg szűkek lesznek a nadrágjaim?
Most 11 vagyok, és kényelmesebb nem is lehetne a normál
ruhám.
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 07:17
1/9 anonim válasza:
mindenkinek másképp nő a hasa. lehet jók lesznek még. Tegnap volt a szomszédasszony nálam 17 hetes de még a régi gatyáit hordja és kényelmes neki.
2010. máj. 4. 07:25
2/9 anonim válasza:
Én 20 hetesen még a terhesség elötti nadrágjaimat hordtam és egyáltalán nem voltak szükek (42 kilóval lettem terhes, mielött valaki hülyeségeket kezd irni), csah utána kezdtem vastagodni. A másodikkal viszont már a 15.hét körül éreztem, ´hogy nem egészen kényelmesek.
2010. máj. 4. 07:36
3/9 anonim válasza:
Teljesen változó. Attól is függ, milyen típusú nadrágjaid vannak. 30 hetes vagyok és még mindig simán hordok egy csomó gatyómat, pedig már jó nagy pocakom van, ugyanis nem magas derekúak, a pocak alá érnek pont. De a normál, magasabb derekú gatyók nekem se voltak kényelmesek az első trimeszter vége felé.
2010. máj. 4. 07:39
4/9 anonim válasza:
én nekem úgy 14-15 hét körül kellett lecserélni a gatyóimat, de azért mert letettem a cigit és ugrásszerűen meghíztam. a pocim láthatólag a 18 hét körül kezdett el nőni
20 hkm
2010. máj. 4. 08:21
5/9 anonim válasza:
Változó, én kb 14 hetes koromig hordtam a ruháimat azt kényelmetlen volt, s 16 hetesen ugrásszerűen megnőtt a pocim, így régi ruhák kilőve:)
22 hetes km
2010. máj. 4. 08:26
6/9 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Én kis súlyfelesleggel indultam, most vagyok 34 hetes. A régi ruháimat hordom a mai napig. Felsők, szoknyák, minden kényelmes. Egyedül a nadrágokat hordom úgy, hogy már nem gombolom be a gombot. De semmi terhesruhát nem vettem.
Alkat-függő.
2010. máj. 4. 09:24
7/9 anonim válasza:
18. hetig hordtam a lanykori, igencsak testreszabott 26os vastag farmert, ami nem volt epp tagulekony. Es ez mar a 2. terhesseg volt, amikor elvileg korabban no a pocak.
A 14. hettol estenkent a puffadas miatt mar kenyelmetlenebb volt, de napkozben nem.
Szoval ez egyeni.
2010. máj. 4. 11:59
8/9 anonim válasza:
Én már 9hetesen kismama nadrágot vettem!De csak a pocim nőt.
2010. máj. 4. 12:16
9/9 anonim válasza:
18 hetes vagyok, de már csak 1-2 régi nadrág jó rám, ezért vettem már terhes nacit is. Viszont 16 hetesen még mindegyik régi nadrág kényelmes volt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!