Szerintetek nem kicsi? 16 hetes vagyok és még simán rám jönnek a nadrágjaim.
Hát igy kép nélkül??????????
első babánál még normális majd egy hónap múlva már nem fog rád jönni a régi naci.
Dehogy!!!
Én 7 kilót híztam, azt is a 20dik héttől kezdve, előtte 1-2 kilo plusz volt, aztán a másik 5. Nem nagyon kellett nagdrágcsere, csak a hasamnál kellett bővebb.
3 kilós lett a baba!:)
szija! megmutatom 21 hetesen mekkora pocim volt, [link]
volt, hogy 12 hetesnek nézték, annyi hogy a csípő gatyák nem jöttek rám, most 26 hetes vagyok és kb 18-20 hetesnek nézik akik tudják, mert kabátban nem látszik
De furcsa..ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák:D Én a 7. héttől kényelmetlennek érzem a nadrágjaimat, persze akkor még csak a puffadás miatt, de most már ne mis próbálkozom a felhúzásukkal:)
Én 17+3 hetes vagyok és ekkora a pocikám:
Pedig én is csak 1 kg-t híztam..de az is inkább a napi ingadozás...
Amúgy nem hinném, hogy baj, hogy nem látszik a pocikád:D Ha a babád ficánkol odabent, akkor nem lehet baj...én meg az enyémet tartottam kicsinek, mert van egy ismerősöm, pár nappal jár előttem első babával és dupla ekkora a pocija:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!