Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek nem kicsi? 16...

Szerintetek nem kicsi? 16 hetes vagyok és még simán rám jönnek a nadrágjaim.

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát igy kép nélkül??????????

első babánál még normális majd egy hónap múlva már nem fog rád jönni a régi naci.

2011. jan. 18. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
A babád is még nagyon pici, a méhed is kb. egy csecsemőfejnyi. Igazán nagy növekedés félidő után látható. Bár én végig a rendes nadrágjaimat hordtam, a 30. héttől már bandázzsal, addig az se kellett.
2011. jan. 18. 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Dehogy!!!

Én 7 kilót híztam, azt is a 20dik héttől kezdve, előtte 1-2 kilo plusz volt, aztán a másik 5. Nem nagyon kellett nagdrágcsere, csak a hasamnál kellett bővebb.

3 kilós lett a baba!:)

2011. jan. 18. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
En 19 hetes vagyok es ramjon a farmerom, de mar a hasamnal nem olyan kenyelmes,mint regen :)
2011. jan. 18. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:

szija! megmutatom 21 hetesen mekkora pocim volt, [link]

volt, hogy 12 hetesnek nézték, annyi hogy a csípő gatyák nem jöttek rám, most 26 hetes vagyok és kb 18-20 hetesnek nézik akik tudják, mert kabátban nem látszik

2011. jan. 18. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Rám még félidősen is feljöttek volna a nacijaim, viszont már előtte is zavart, ha picit is nyomta a hasam. Nem függ össze a gyerek méretével a pocak nagysága-szerintem.Majdnem 4 kg-os kislányt szültem, és nem volt nagy hasam.
2011. jan. 18. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:

De furcsa..ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák:D Én a 7. héttől kényelmetlennek érzem a nadrágjaimat, persze akkor még csak a puffadás miatt, de most már ne mis próbálkozom a felhúzásukkal:)

Én 17+3 hetes vagyok és ekkora a pocikám:

[link]

Pedig én is csak 1 kg-t híztam..de az is inkább a napi ingadozás...

Amúgy nem hinném, hogy baj, hogy nem látszik a pocikád:D Ha a babád ficánkol odabent, akkor nem lehet baj...én meg az enyémet tartottam kicsinek, mert van egy ismerősöm, pár nappal jár előttem első babával és dupla ekkora a pocija:D

2011. jan. 18. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
én 36 hetes vagyok, és rám jön minden nadrágom, minden ruhám... persze úgy hogy nincs begombolva, ezért kismama bandázzsal hordom...Minden ruhám ugyan az, egy kismama farmerom, meg egy felsőm van azt is kaptam...
2011. jan. 19. 16:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Neztem a kepeiteket, hat nekem 19 hetesen sokkal nagyobb a hasam. Kb. 4 kilot hiztam eddig. Nekem nagyon latszik.
2011. jan. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!