Hat hét és egy napos terhes vagyok a tesztem mégis negatív lett dokihoz mennék de első gyerek lévén nem tudok semmit. Mivel kell kezdenem? Kezdjek vitaminokat szedni, kényelmesebb ruhákat hordani? Mikor kell vérvételre mennem?
Picit elgondolkodtam a kérdéseden...
Terhességet az utolsó mensi első napjától számoljuk. Ez rendben is van. De azt nem értem miért nem lett pozitív a teszt. Olyan jók a mai tesztek, hogy nagy valószínűséggel és pontossággal jó eredményt mutat, ha jól végzed el. nem csak terhességtől lehet kimaradás....
Szerintem vagy csinálj még egy tesztet, vagy keress fel egy nőgyógyászt!
Szia!Mindenképpen az orvossal kezdj,hogy megállapítsa valóban terhes vagy!Megnéz ultrahangon,ilyen idős babót már látni szoktak,de ha mást nem,a petezsákot mindenképp.Valószínűleg vissza rendel 2 hét múlva,akkor megnézi a szívműködést és utána elküld a védőnőhöz.Ő majd aztán végig szól,hogy mikor milyen vizsgálatra kell menned.Az Elevit szedését nyugodtan elkezdheted,mert azt már a terhesség előtti 3 hónapban is ajánlott.Az orvos majd biztosan felír neked folsavat is!
Kellemes babavárást!
12 hetes
Nem annyira értem, hogy most akkor terhes vagy, vagy sem. Szerintem csinálj még egy terhességi tesztet!!! Amúgy gratulálok!!
Mindenképpen dokival kell kezdened, aztán majd ő osztja az észt, hogy mikor van vérvétel meg ilyesmi. A ruhákkal még ráérsz, ha elkezd nőni a poci. Vitamint viszont szedjél szerintem, most a folsav a legfontosabb neked!!!
Vigyázz magadra, üdv 25 hetes kismami
Szia! Van esélyed rá, hogy terhes vagy, mivel olyan korán nem igazán mutatja ki a teszt a terhességet. Csinálj még egy tesztet, ennek már ki kell mutatni! Ha valóban pozitív, akkor menj dokihoz.
Szerintem, ha negatív akkor is menj el orvoshoz, mert ő meg tudja állapítani, hogy tényleg baba vagy valami más okozza a vérzéskimaradást. Folsavat mindenképpen kezdj szedni, de valamelyik vitamin is jó.
Drukkolok!
Szia!
Szerintem ne aggódj, lehetsz terhes. Nekem május 15-én volt az utolsó mestruációm és június 26-án estem teherbe. Én is azt hittem terhes vagyok, de az összes tesztem negatív lett. Elmentem dokihoz és azt mondta ha még mindig nem menstruálok két hét múlva menjek vissza. Ez volt június 30-án. Egy hét múlva, július 7-én teszteltem pozitívat.
Remélem Neked is baba van!
11 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!