A 32. hét első napján járunk. Ma voltunk UH-n, s az eredményeim engem megdöbbentettek!Mekkora lesz ez a gyerek? (Egyébként nem mellékesen cukros vagyok. )
A 32. hét első napján járunk. Ma voltunk UH-n, s az eredményeim engem megdöbbentettek!
BPD: 91,7 mm
OFD: 111 mm
AC: 313 mm
Femur: 60,5 mm
Bms: 2448 gr
Az különösen, hogy a feje egy 36 hetes magzaténak felel meg. Igaz a pocija is, de nem lehet, hogy beteg a baba? Hogy hogy ilyen nagy a feje? Egyébként az arca nagyon helyes, és az UH-n arányosnak tűnt, de így a számok tükrében már más.
Hát igen, tényleg elég nagy de sztem biztos szóltak volna ha valami baj van.
Dokiddal beszéltél róla? Vagy ő csinálta az UH-t? Neki kötelessége jelezni ha baj van.
Szia! Megértem az aggódásodat, én is hasonlóképpen sokkot kaptam a 32.heti uh-n. A méretei ilyesmik voltak ,de most a 36.hetin már 3750g és a méretei behozták egymást. Úgy értem, hogy a feje már nem nagyobb a többi méretéhez képest. Szóval a comnja nőtt most többet:-)) Ne aggódj! Ja és 39.hetes 2 napos méreteink voltak a 36.héten...és nekem okés a cukrom. Szóval nem vagy egyedül. Biztos most ilyen ütemben fejlődött!
Minden jót Nektek!
37.hetes kismama
szia!
nyugi,én is ma voltam 32 hetes uh-on,és nekem is a bpd:89
becsült súly :2600-2700 gr
annyit mondott a doki,hogy szép nagy baba!
boldog babavárást,és könnyű szülést neked!
Én múlt héten voltam 4D-én, 31+1hetesen. Nekem ezeket mérték:
Bpd:78mm,Hc:289mm,Ac:267mm,Femur:61mm. Abecsült súly:1722g.
Nekem ezekre azt mondták hogy normál méretek.
Voltam ma délután a fogadott orvosomnál, aki azt mondta, hogy ez a cukor miatt lehet, s ki kell komolyabban vizsgálni engem.
Nem találta normálisnak, hogy a gyermekem már most ilyen hatalmas, úgyhogy diabetológiára küldött szakorvoshoz.
Most vagyok 34 hetes és az orvos ezeket mérte nálam:
BPD:95 mm
AC:330 mm
FL:73 mm
Súly:3200 gr
Az orvos annyit kérdezett tölem hogy az apuka is nagydarab?? Mert én 176cm vagyok a párom pedig 182cm. De én a terhesvitaminra gyanakszom hogy az növelte ennyire a babát, mert én már terhesség előtt is szedtem megszakitásokkal ugyan de ugy kb 7 hónapja.Mert ugye azt tanácsolják hogy kezdjük meg a szedését 1 hónappal a terhesség előtt de mivel mi majdnem 2 évig próbálkoztunk hogy össze jöjjön a baba én már azóta szedem igaz megszakitásokkal mint fentebb írtam.Ezért gyanakszom a terhesvitaminra hogy a miatt nött meg ennyire.
Üdv 34 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!