Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 32. hét első napján járunk....

A 32. hét első napján járunk. Ma voltunk UH-n, s az eredményeim engem megdöbbentettek!Mekkora lesz ez a gyerek? (Egyébként nem mellékesen cukros vagyok. )

Figyelt kérdés

A 32. hét első napján járunk. Ma voltunk UH-n, s az eredményeim engem megdöbbentettek!

BPD: 91,7 mm

OFD: 111 mm

AC: 313 mm

Femur: 60,5 mm

Bms: 2448 gr

Az különösen, hogy a feje egy 36 hetes magzaténak felel meg. Igaz a pocija is, de nem lehet, hogy beteg a baba? Hogy hogy ilyen nagy a feje? Egyébként az arca nagyon helyes, és az UH-n arányosnak tűnt, de így a számok tükrében már más.

2009. jan. 13. 13:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én csak annyit szólnék hozzá témához,hogy az ultrahangos súlybecslésre nem lehet adni.

Az első gyerkőcömet 37 hetesen 3000 grammra becsülték,és 39 hetesen megszültem 3750grammal.

A második gyerkőcömet 38 hetesen 3190 grammra becsülték,rá egy hétre 4100 grammal született.

Szóval nálam meg mindig alul becsülték.

Most várom a 3.-at tegnap voltam 32 hetes uh-án és 1826 gramm.Ez egy tök normál súly.Ennek ellenére tudom,hogy nagy lesz a babám,mert érzem és a doki is azt mondta,hogy az első kettő is nagy volt,így lehet hogy ez 4 és fél kilós lesz.

2009. jan. 14. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!