13 hetes terhes vagyok mégne híztam, de már kismama nadrágot hordok, mert az már kényelmesebb ez mitől van?
Én is így voltam.
Szeptember 1-én estem teherbe, igaz már akkor is volt rajtam magamhoz képest pár kiló, így mindjárt télre kismamanacit vettem októberben. Ez nem baj, hisz még neked is kelleni fog bőven!! Nekem 10 hetesen kezdett nőni a pocim, de ha nem is nől, lehet már nem kényelmes a régi nadrág, hisz egy élet növekszik már ott benned, a méhed folyamatosan tágul.-) Hízni juanuárt közepén , félidősen hítam 2 kgot , azóta se semmi, pedig már 27 hetes vagyok.
Mindenki mésképp éli ezeket meg, de ne izgulj, egyik dologgal sincs semmibaj.)
Jobb, mintha szorítana a naci, hízni meg majd fogsz valamennyit, van aki csak a 30. héthez közel kezdi.. :-)
Én már nyolc hetesen kismama nadrágot kezdtem hordani, mert az volt a kényelmes. Valószínűleg még csak a puffadás okozta a pocakom növekedését, de már akkor is látszott rajtam a terhesség. Mindenkinek máshogyan nő a pocija, azt hordd ami neked kényelmes.
Boldog babavárást!
19 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!