A császárosoknak tovább kell bent maradni a kórházba?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 13:08
1/15 anonim válasza:
Igen, mivel az műtétnek számít és van varratszedés. Én császárral szültem, 6.napon engedtek haza, akik pedig természetesen szültek őket a 4.en.
2/15 anonim válasza:
nálunk 72 óra után mehet haza mindenki, akársimán, akár császárral szült
a 72 óra is a baba miatt van
6 nap múlva pedig varratszedésre vissza kell menni vagy magánrendelőbe vagy a kórházba
3/15 anonim válasza:
Első császárom után 4. nap mehettünk,másodiknál 5.nap mehettünk haza.Nem feltétlen a varrat szedés miatt,hanem maga a műtét utáni lehetséges komplikációk miatt(ami elvétve fordul csak elő) Plussz 3 napig még méh összehúzó szurikat kaptunk,gondolom e miatt is.(Eger)
4/15 anonim válasza:
Vasárnap este császároztak,szerda reggel a kezemben volt a záró.Nyilván kórháztól függ.
5/15 anonim válasza:
engem hétfőn 17 órakor császároztak, és péntek reggel már mehettünk haza
függ attól is hogy hogy van a baba és az anyuka
6/15 anonim válasza:
Nálunk hüvelyi szülés után 3napot kell bent maradni,császár után 5-öt!(császárral szültem,varratszedésre másnap kellett visszamennem!)
7/15 anonim válasza:
méhösszehúzó szurik??
én nem kaptam :( csak homokzyákot tettek a hasamra egy darabig, fél napig..
Egyébként a 6. napon mehettem haza a babámmal, a siman szülők a 3.,4.en.
8/15 anonim válasza:
Igen,reggel este,összesen 6 szuri,azt hiszem oxitocin-inyekció.Eger
9/15 anonim válasza:
Én még a császár utána a méh összehúzó szurik mellé még fraxiparint (vér hígított) És egy kis hashajtót is kaptam. Én kedd éjfélkor szültem és szombat délben otthon voltam.
10/15 anonim válasza:
vasárnap délben szültem és csüt délelőtt mentünk haza,6 hét clexán(vérhígító) hasbaszuri...Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!