37 hetes vagyok. Császárosoknak is leereszkedik a hasuk szülés előtt? Faros a babám így kiírtuk a császár időpontját, de előbb is beindulhat a szülés.
A baba nem tudja, hogy császáros lesz, tehát ez nem befolyásolja, hogy leereszkedik vagy nem. Egy faros baba nyilván nem is fog tudni annyira leereszkedni, de amúgy sem mindegyik teszi. Én túlhordtam 8 napot, és nem tapasztaltam, hogy lejjebb szállt volna a hasam.
Amúgy egyrészt még meg is fordulhat a baba a vajúdás alatt is akár, másrészt faros babát is meg lehet szülni.
szerintem csodálatos:-)
14.29 vagyok, képzeld, ezért kezdtem azzal, hogy "OFF vagyok", mivel tudtam, hogy nem a kérdésre válaszolok, csak kíváncsi voltam, mi az ok. Ezzel előre jeleztem, hogy "tudom, bunkó vagyok, amiért nem a kérdésre válaszolok, de..."
Én nem tudom ennyiből, hogy mi az oka a császárnak, ha te tudod, mindjárt ide is írhattad volna...
Köszi a válaszokat. Azért lesz császár mert faros, első baba, és általában ilyenkor minden kórházban császár lesz általában. Persze lehetnek kivételek.
Sajna csak most tudtam ismét netközelbe lenni és válaszolni.
Szép napot mindenkinek, nekem felüdülés a hűvös levegő. :)
Azért még ne add fel!
Az én picim a 38. héten fordult meg (amit alig hittem el, ráadásul elég nagy baba lett, több mint 4 kg). Már mindenki lemondott róla,h. kifutópályára áll (első baba, nagy lesz, stb.), egyedül én bíztam benne...
Nekem lement a pocakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!