Császárosoknak premierplán?! Van aki ezek után is a császárt választaná?
2011. okt. 8. 10:13
11/23 anonim válasza:
Hát ez durva:):) Nem ilyennek képzeltem.
Egyszer szültem még sima úton, az se lehet szép látvány. De császár,meg értem már miért fáj nektek annyira a gyógyulás.
12/23 anonim válasza:
Ha a baba vagy a mama élete forog kockán, akkor nincs mit gondolkodni, hogy bevállalnem-e vagy sem. Minden műtét ilyen egy laikus számára, hiszen nem szoktunk hozzá ehhez a látványhoz. De szerintem a dokiknak ez már nem okoz gondot. Sok sikert a 3. császárodhoz és jó egészséget a nektek! :)
13/23 anonim válasza:
Hát nem tudom nekem nem gusztustalan.talán mert ápolónő vagy nekem 10éve volt császárom és este volt nem volt behúzva a műtőbe a függöny amikor rájöttem,hogy nézni próbálom behúzták:)
Most 29 hetes vagyok és ez is császár lesz.
14/23 anonim válasza:
Komolyan mondom miután ezt megnéztem azon csodálkozok hogy nekem "csak" annyira fájt....
15/23 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy ezt a videót azon természetesen szülő nőknek tettem fel akik megszólják, lenézik és el ítélik a császárosokat!!! Remélem mire végig nézik ezt a kisfilmet, rá döbbennek hogy azért a császár sem sétagalopp!!!
2011. okt. 8. 13:25
16/23 anonim válasza:
Tyűűűű, ez durva..pedig én is császáros vagyok. én csak addig gondolkodtam hogy ott vágnak, és kész. emlékszem mikor kiemelték a picit, varrtak, azt mondja a doki: no, ez kész...mire én: már végeztünk? erre ő: á, ez csak a méh volt....egy örökkévalóságnak tűnt míg összevarrtak...nagyon rossz volt.
17/23 anonim válasza:
Hát ja,még altatásban is durva ilyet végig élni főleg ami utána van. Olyan nincs ahol látszik az is amikor összevarrják?
18/23 anonim válasza:
hát, engem altatásban baromira nem érdekelt, hogy zajlik egy császár. Nem is vagyok orvostanhallgató, miért is kellene ezt megnézzem, az anyukák úgysem látnak belőle semmit. Csak van egy varrás a hasadon és punktum. NEm kell ezt túlragozni. A term. szülés is biztos ugyanilyen durva látvány.
19/23 anonim válasza:
2 sima szülésem után igen!(hüveyl és méhszájrepedés, varrás, vérzés, felkeni nem tudtam vért kaptam...stb)
20/23 anonim válasza:
Én is császárral szültem 7 hete és 8 éve. Most már értem miért mondta a férjem, hogy volt olyan rész amikor elfordult(8 éve még engedték nézni). És az a rengeteg háj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!