Miert igenytelenedik el a legtobb no szules utan?
Hát akkor leírom!:) Világéletemben sportoltam, mert tartani akartam a súlyom, mert alapjáraton attól is hízok,ha elmegyek a hűtő előtt. Úgy érzem,hogy azért,mert anno x éve leadtam 20 kg-ot büszke lehetek magamra. Talán büszkébb, mint te vagy más,mert nekem kicsit több munka odafigyelni pl. a súlyomra, mint annak, aki genetikailag nem ilyen.
DE! Ahogy terhes lettem bevallom, nem érdekelt,hogy este 10-kor kívánom a csokit (amit előtte soha). Megettem. Mert rosszabb volt az első pár nap,hogy sóvárgok utána. Híztam, sokat. Nagyon sokat. És ha hiszed,ha nem bár tudom,hogy le fogom adni, de biztos nem ez fog érdekelni az első pár hónapban, vagy az a legelső évben. Hogy igénytelen lennék ezért? Lehet! Nem érdekel! Ami az erőmből telni fog megteszem,hogy visszaszerezzem a régi külsőm. De hogy ebbe szabályosa beledögöljek (mint jó pár sztereotípiáktól félő anyuka), pusztán azért,hogy az utcán, vagy bárhol egy ismeretlen embernek megfeleljek, na ezt biztos nem fog előfordulni!:)
Szépen leírtad,de ezen megakadt a szemem,nem is értek egyet 100%- ig.
"vagy a másik, mikor valakinek szőrös, narancsbőrös a lába és felvesz olyan rövidnadrágot amiből mindene kivan"
Nem kötekedés,de hogy narancsbőrös valaki... az nem olyan,mint a hajat megmosni,vagy lábat borotválni!- csak hogy az említett példákat hozzam fel. És ha szereti valaki az olyan nadrágot,amiből kivan mindene? -még ha narancsbőrös is,de szőrtelenítve van?
Én azt mondom,hogy aki pl. ilyen nadrágot vesz fel,annak ellenére,hogy pl narancsbőrös, az elfogadja magát úgy ahogy van.-ahogy a párja is elfogadja Őt olyannak,amilyen.
Akkor én is igénytelen volnék,mert rajtam meg sok anyajegy van,nem szedettem még le csak 3-at, és mégis néha olyan van rajtam,ami nem takarja?- ezzel nem értek egyet!
Üdv: 3gyerkőcös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!