Miert igenytelenedik el a legtobb no szules utan?
Gondolom mert alig "él". Fáradt és álmos, legkisebb gondja is nagyobb annál,hogy éppen hoyg áll a aja vagy milyen ruhát vegyen fel.
Ha szerencsés, akkor ez csak átmeneti (nálam pl két hétig tartott és akkro sem nevezném kimondott igénytelenségnek), ha nem olyan szerencsés akkor akár így is maradhat mert annyira megszokja.
Itt mit értesz?
èn szerintem nem lettem igénytelen, habár a hajam mindig gáz, mert hajmosáshoz kellene egy óra szabad amikor a gyerek nem lóg a lábamon. de a körmeimet megtudom csinálni, mert az valahogy nem érdekli, itthon szinte soha nem vagyok melegítöbe, mindig farmerben vagy normál ruhában amiben utcára is megyek, fözésnél kötényt használok, porszívózástól meg nem leszek koszos.
vissza fogytam az eredeti súlyomra.
szerintem manapság mikor a H&M meg ezek tele vannak olcsó ruhákkal tök csinosan lehet öltözködni otthon is ami az utcára is jó.
nekem a gyerekem is mindig csinos, ö sem kinúlt melegítöben van itthon hanem szépen és kényelmesen felöltöztetve.
Én kevés olyan nővel találkoztam, aki igénytelen lett volna szülés után.
Max. annyi hogy nem mindenkinek van ideje és ereje a baba mellett fodrászhoz és műkörmöshöz járni a szoptatás, sírás és háztartás mellett. De ettől még nem lesznek igénytelenek, csak más a fontos nekik, elsődlegesen a baba.
Én szülés után, szoptatás alatt nagyon lefogytam, soha nem voltam még olyan csinos mint akkor, de baromi fáradt voltam az első hetekben. Próbáltam normálisan öltözni és kinézni, de őszintén szólva pont nem érdekelt, hogy milyen a hajam és a fejem, amikor 12 órát ordított végig egyhuzamban a lányom.
Egy gyerek gondozása nem csak abból áll, hogy anyuka szépítgeti magát. Persze kell hogy időt fordítsunk magunkra, de nem mindig olyan egyszerű ez, főleg ha nincs segítsége az embernek.
Amúgy általánosságban én nem látom igénytelennek az anyukákat.
Mert úgy vannak vele, hogy ők már anyák, ne megtették a kötelességöóükte , minek legyenk nő:-(((
Tisztelet a kivéztelnek (én annk tartom magam,), de ah körülnézel egy játszótéren, siralmas ahelyezt.
A legtöbbne túlsúlyosak, slamposak, öltözkődésük, frizurájuk is gáz.
Egy honapja hazalatogattam Magyarorszagra es elmentunk a kislanyommal egy jatszoterre Pesten. Furcsa volt szamomra, hogy egyetlen anyukat lattam, aki nem zsiros hajjal es kinyult, gyurott poloban volt.
Itt kulfoldon valahogy jobban adnak magukra a nok (hozzatennem, hogy nincs babysitterem, nem jarok kozmetikushoz, fodraszhoz nagyon ritkan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!