Amikor csaszaroznak, akkor parod, te lehet erzeni, hogy budos? Pl. belek, ver, kinyitjak a gyomrod stb.
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 06:59
11/13 anonim válasza:
Kérdezd meg a kórházat ahol szülni fogsz hogy apa benn lehet a császárnál vagy üveg mögül nézheti. ha üveg mögül néz, akkor semmit nem fog érezni (szagokból) és a szokás általában az hogy ő kapja meg a babát, míg téged összevarrnak. engem császároztak, és semmit nem éreztem csak a jellegzetes "kórház" szagot. :) no para!:)
12/13 anonim válasza:
Pfff. ennyivel sima szulesnel is budos lenne???
Ha meg a beled kinyitjak az regen rossz, es a parod sem a szagok miatt fog aggodni :)
13/13 anonim válasza:
engem még nem császároztak, viszont boncoláson már voltam, és ott sincs szag mindig. A beleknek a közelében sem lesznek, nemhogy a gyomornak. Alul ejtenek egy vágást, ami alatt közvetlenül a méh található, semmi más mert a szervek átrendeződnek a méh növekedésének a hatására.
Úgyhogy nyugi! Sem rossz szag, sem rossz látv.ny nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!