Mikor döntik el, hogy mire odakerülök téraránytalanság miatt mégis császároznak? Vagy mindenképp kínoznak előtte a semmiért?
engem kínoztak :(
nagy volt a babám, a 36. heti uh- 3500 g-ra becsülték, a BPD pedig ekkor már 100 volt
de nem csináltak több uh-t, és én paráztam, hogy hogy fogom megszülni (főleg a feje miatt)rákérdeztem a császárra is, de a válasz az volt hogy ez nem kívánságműsor, és hogy bízzak a dokiban
szóval megindult természetesen a szülés, eleinte gyorsan is zajlott, aztán kaptam edát, lelassult az egész, majd leesett a baba szívhangja, így betoltak a műtőbe, ez a kórházba érkezésünk után 8 órával volt
aztán persze a zárójelentésre már azt írták rá hogy relatív téraránytalanság miatt lett császár
Szia!
Mindneképpen megvárják mennyit és meddig szenvedsz,látni akarják megy e vagy sem.
Nekem fogadott dokim volt, én kis vékony 65kg-os kismami voltam,4020g-os és 56 cm-es babát szültem természetesen,10 orás vajudással.
Viszont gondolom ha látják hogy nem megy valakinek a szülés,nem akar nyomni vagy nem tud,nincs ereje akkor ugyis császározzák!Orvosfüggő egyépként nagyon!
Üdv: 3.5 honapos Kisfiu Anyukája
Én 3 hete szültem nagyon nagy babát de előtte nem tudtuk,hogy ilyen nagy lesz(5650g! és 56cm)ezért végig hagytak vajúdni,majd mikor egy órányi tolófájásra sem mozdult előre és még be sem illeszkedett a feje, akkor döntött a doki,hogy császároznak.Pedig az első babám is 4 kg felett volt és ő természetes úton született,így reméltük,hogy a második is úgy fog.
Szerintem is dokifüggő,h mikor dönti el a császárt.
Kedves Utolsó! Döbbenetes! 5 és fél kg??? Nem csoda,hogy nem ment:S Azért gratulálok a kis vasgyúróhoz!:)
És könnyű szülést mindeninek aki még előtte áll!:)
Szia!17 órát vajúdtam mire császár mellett döntött a doki azt hitte hogy menni fog simán 3500gr becsülték és 4 kg lett sajnáltam hogy nem ment természetesen ,bár a feje be sem volt illeszkedve még 17 óra után sem tehát esélytelen volt a sima szülés!
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!