Miben császároznak, ha előre kiírt császár lesz? Mit vegyek fel a szülőszoba részre, ahonnan megyünk majd a műtőbe és műtét után nem lehet felkelni pár órát?
Sima hálóing vagy valami kényelmes ruha. A műtét előtt úgyis adnak kis köpenyt, de a műtét alatt meztelen leszel.
Általában 12 órát kell feküdni műtét után.
Nekem is előre kiírt császár volt 1 éve.
A műtét előtt közvetlenül kórházi ruhát adnak rád(előtte hálóingbe vagy).
A műtét után nem szabad felkelni min.8 órát nehogy a gerincérzéstelenítőnek hosszútávú mellékhatásai legyenek(pl.fejfájás),viszont ha letelt a 8 óra akkor kötelező felkelni és zuhanyozni!!
Mesztelenül császároznak. Gondolom előtte már úgyis befektetnek, így a hálóing teljesen megfelelő ruhadarab lesz. Nekem sürgösségi császárom volt, így nekem gyors vetkőzés, borotválás(nem így készültem, csak egy ctg-re mentem), és már toltak is a műtőbe. A programozottnál gondolom zuhanyozhatsz előtte.
Nekem 12 órát kellett fekve maradnom. Ez idő alatt meztelen voltam. De másoktól hallottam, hogy csak 6 órát kellett feküdnie, vagy éppen 24-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!