Szerintem nem vagyis ahol engem császároztak ott nem lehetett. Csütörtök reggel 7-kor volt a császár, előző nap este 6-ig ehettem és éjfélig ihattam. Csüt. reggel meg volt a beöntés és legközelebb péntek délelőtt kaptunk enni, 1 db vajas kiflit.
2011. febr. 3. 15:17
2/13 anonim válasza:
Úgy tudom - de javitsatok ki ha nem jól tudom- hogy bármilyen császár után a gerinc érzéstelenités miatt nem lehet a fejet emelgetni úgy meg nehéz infusio-t fogsz kapni.
2011. febr. 3. 15:18
3/13 anonim válasza:
A műtét után biztosan nem ehetsz legalább 2 órát.
Emlékszem éjfél után már nem ehettem, reggel 6-ra mentem be a szülészetre, hogy majd oxytocinnal indítanak, este 6.ig kínoztak, s csak utána császároztak(addig éheztem)
Miután kitoltak a műtőből már nagyon éhes voltam, az éjszakás nővér hozott háztartási kekszet,mert azt szabad enni, egész éjjel azt ettem. Valamit inni is vigyél. Ne rostosat. Csokit is lehet, csak ne mogyorósat.
2011. febr. 3. 15:23
4/13 anonim válasza:
Császár után 5 órával nekem már lehetett enni. De hallottam olyat is, hogy 12 óra...
2011. febr. 3. 15:28
5/13 anonim válasza:
Nekem programozott császárom volt,előző nap este ettem utoljára. Császár után 4 óráig a fejemet sem emelhettem fel,így enni sem tudtam,de őszintén szólva nem is kívántam semmit. Pár korty folyadékot lehet ilyenkor csak inni,majd műtéttől számított 6 óra múlva kell felkelni,akkor én elmentem lemosakodni és akkor ettem pár falatot.
2011. febr. 3. 15:31
6/13 anonim válasza:
Szia nekem a műtét után háztartási kekszet hoztak be, hogy azt ehetek ha nagyon éhes vagyok, (d.u 3kor császároztak) másnap reggel ehettem csak
2011. febr. 3. 15:35
7/13 A kérdező kommentje:
Oh, értem. Tehát elvileg vihetek be, csak nem ehetem meg azonnal, csak amikor a nővér engedi. Mert én két óra éhség után már rosszul vagyok, ezért is aggódom.
A cukrom is leesik olyankor akár 2-ig. Nem könnyű.
2011. febr. 3. 15:40
8/13 anonim válasza:
Hidd el nekem császár után az éhség lesz a legkisebb bajod:)
Legalábbis az nap
2011. febr. 3. 15:50
9/13 anonim válasza:
Szia!Debreceni Klinikán eleve májkímélő kaját kapsz császár után.Engem délben műtöttek(programozott),és este kaptam egy szelet kenyeret magában,meg teát.De azt azonnal műtét után is adták ,mert rengeteget kell inni.5 órával műtét után már mehettem zuhanyozni.Nem volt ilyen, hogy nem lehet felkelni.
2011. febr. 3. 15:53
10/13 A kérdező kommentje:
hú, mennyi változat. remélem nekem is hoznak majd kenyeret és teát. :)
Attól félek, hogy császár után még erőtlenebb leszek, mert éhség is párosul a felépüléshez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!