Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császár esetén,...

Programozott császár esetén, vihetsz be magadnak joghurtot, egyebet, amit a műtét után majd fogyaszthatsz?

Figyelt kérdés

Mert ugye a műtét előtt nem ehetsz, ihatsz semmit.

34 hkm

2011. febr. 3. 15:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vigyél cukorkát magaddal. Azt elszopogathatod.

Nekem is progis volt, délelőtt 10kor vittek a műtőbe. A műtét után 6 órával kellett felkelni, elmenni (nővérke segített) zuhanyozni. Javaslom a kis üveges mentes ásványvizet, kis dobozos üdítőt aminek van szívószála, ezekből könnyen tudsz inni. Én is előző este 8kor ettem utoljára és másnap reggel azaz a műtét után másnap reggel ettem újra. Éhes voltam, de tényleg nem ezzel foglalkoztam akkor. A műtét után az őrzőben az első pár órát telefonálgatással és sms-ezéssel töltöttem. Aztán hozták a babákat, majd vitték vissza Őket, majd utána talán egy kis cukorkát szopogtattam, azt mondta a nővérke azt lehet. Na meg olyan szomjas voltam, hogy csak na. Műtét előtt éjféltől (de ugye előbb lefeküdtem aludni) inni sem lehetett, max 1-1 kortyot, így délutánig nem ittam semmit. Úgy éreztem homokot fogok köpni. :) Így innivalót pakolj magadnak!

Ja és egy tanács, ami az őrzőbe a műtét utánra kell azt külön tedd egy hátizsákba/táskába.

Minden jót!

16 hónapos kislány anyukája és 37 hetes kismami

2011. febr. 3. 16:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Műtét után kb. 4-5 óráig nem ehettem-ihattam. Utána a nővérke adott inni, meg elnyammogtam kb. két darab kekszet. Szomjas voltam, de éhes nem igazán. Eleve sokkolt a műtét is, meg utána a gondolataim csak a baba körül jártak, nem is jutott eszembe, hogy éhes lennék.

De azért legyen nálad vésztartalék - valami könnyen bekapható (cukorka, keksz stb.), és jó sok mentes ásványvíz.

2011. febr. 3. 18:37
 13/13 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Szia! Én csak másnap kaptam reggelit, keveset. De nem is voltam éhes a műtét napján. Én vittem egy halom csokit de nem ettem meg. :)
2011. febr. 3. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!