Mi a véleményetek az apás szülésről? Ki hogy tervezi?
Figyelt kérdés
Olyan sok érvet, ellenérvet lehet hallani. Kíváncsi lennék ti mit gondoltok.2009. ápr. 25. 15:05
11/16 anonim válasza:
Én ha még egyszer szülök, nem akarom hogy bent legyen a férjem, szerintem ők nem oda valók.Nekünk nem volt jó élmény. De mindenki más....Nem is hiszem hogy még egyszer bejönne, bár a kitolásnál kint ült, nem bírta.
12/16 anonim válasza:
Szia!
Mi úgy voltunk velke, hogy a párom nem zárkózott el, de nem is nagy kedvvel emlegette az apás szülést. Én rábíztam. Ha akar bejön, ha nem akar, akkor kinnt várakozik.
A végén úgy alakult, hogy csak utólag tudta meg, hogy megszületett a kisfiunk. :-(
13/16 anonim válasza:
Én apás szülést akartam, és az is lett. Férjem óckodott, az mondta ott lesz, de csak a fejemnél, és "becsukja a szemét". Ehhez képest mindnet megnézett!.-) Még szülés után, varrás előtt is meglesett, amikor igazán nem lehettem szép látvány...
És állítása szerint élete legjobb élménye volt, nem hagyná ki semmiért a következőt sem.
Én mindenképp mellette szavazok:-) Ez élmény a papának is, visszahozhatatlan pillanatok
14/16 anonim válasza:
Nálunk is apás szülés volt, pedig a férjem ódzkodott tőle az elején. Így utólag én el sem tudtam volna képzelni nélküle. Nézte a fájásokat, tartotta a fejem, végig mellettem volt. És szerinte nem is volt olyan véres, mint ahogy azt előtte gondolta. Nagyon büszke volt, még a köldökzsinórt is ő vágta el. Szerintem örök élmény marad neki is. És még mindig "nőként" tekint rám.
15/16 anonim válasza:
Egész életemben úgy gondoltam,hogy nem engedném be a párom most hogy közeledik a szülés szeretném ha ott lenne de faros a babám meg nagy is úgyhogy félő hogy császár lesz
16/16 anonim válasza:
Velem bent volt a férjem és attól csodálatosabb nem kellet amikor megérkezett apicikénk és ő láthatta először!Nekem nagyon sok erőt adott és jobban bírtam a fájdalmat nélküle nem is tudom hogyan tudtam volna végig csinálni!Nem kell a nő lábánál lenni!A kedvesem azt mondta hogy nem is történt vele még ilyen csodálatos dolog hogy ottlehetett velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!