Kinek mi a tapasztalata a MÁV kórházi szülésről?
Hogy mennyi pénzt kell adni...az a dokitól függ. Általában a vizitdíj 10x-ét szokták, én is annyit adtam.
Az Áek-ben nagyon szépek a szülőszobák, én elégedett voltam, mindenki kedves, figyelmes, segítőkész volt. Most fogoma második is ott szülni. Ha császár (nekem végül az lett) ott is bent lehet apuka egy üvegfal mögött. Aztán a csecsemős nővérkék már nem annyira kedvesek de azt is ki lehet bírni, végül is sokat nem kell velük találkozni.
Én nagyon elégedett voltam. 2010. októberében szültem ott. A szülőszobák tényleg szuperek, és nem hátrány, hogy nem lehet szülésznőt választani, mert mind profi és kedves. Választott dokim volt, extra szuper, 70ezret kapott. Én kértem EDA-t, az anesztes orvos nagyon rendes volt, többször jött, megnézte hogy vagyok, adott pótlást, ha kellett...így ő kapott 10ezer Ftot. Az éjszakás szülésznő 2500at, mert oly sokat nem tett értünk - miután megkaptam az EDA-t, utána problémamentes voltam, csak a magzatvizem folyt el. A nappalos szülésznő, aki ott volt a szülésnél 20ezret kapott.
A kórtermek kellemesek, pláne, ha jó szobatársakat fogsz ki! Saját fürdőszoba, WC van minden kórteremhez. Az ápolók kedvesek, bár nem sokat találkoztunk velük. A csecsemős nővérek, hááááttt, van, aki kedves, van, aki kőbunkó! Nekem sajnos besárgult a babám és az egyik csecsemős nagyon gázul viselkedett ezzel kapcsolatban, ez nem volt jó élmény, de kárpótolt másik kettő, akik viszont extra rendesek és segítőkészek voltak. Ők kaptak 2-2ezer Ftot.
A kaja brutál xar és csupa olyan, ami jól felfúj. Ha megoldható, akkor kérd meg az otthoniakat, hogy vigyenek be neked hazait!
Összességében 6 napot töltöttünk bent és nem panaszkodhatom, egy két apróságot leszámítva én nagyon nagyon elégedett voltam!!!!!
16:31-es vagyok! Megkérdezhetem, kinél fogsz szülni??? Ne aggódj, szülés előtt olyan elképzelhetetlen az egész! Aztán mikor itt az idő, minden olyan természetesen, magától zajlik!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!