Írnátok vicces történeteket szülésről?
Nem tudom mennyire vicces, de én a végső szakaszban fogadtam a dokival.
A lényeg az volt, hogy 23 órát vajúdtam kő keményen, nagyon álmos voltam. Mondtam, hogy ha túl leszek rajta rögtön elalszom, mire ő, hogy biztosra veszi, hogy kicsattannak majd a szemeim, mikor megszületik a baba és nem fogok tudni elaludni.
Neki lett igaza. :) Aztán mikor mégis elaludtam (éjjel szültem), akkor ugyanabban a pózban keltem fel reggel, mint ahogy letettek.
Egy hónappal hamarabb jött a kislányunk, nem voltunk összepakolva, azt a kapkodást! Hajnalban érzem, hogy folydogálok, mondom a férjemnek, valami nem stimmel, folyok. Mondja a férjem, hogy inkontinenciám van, ad nekem egy zsepit, és átfordul a másik oldalára, horkol tovább. :D
Aztán persze rájöttem, hogy a magzatvíz, de előtte azért ráültem a wc-re, aztán felkeltettem, irány a kórház. Onnantól nem volt annyira vicces, inkább fájdalmas. :)
A férjem kapott egy jobb egyenest a szülőszobán, még másnap is szédelgett és fogta az orrát. A második - amúgy nem tervezett csak becsúszott - gyerkőcöt szültem épp, üvöltöttem mint a sakál, amikor megszólalt, hogy: Látod mégiscsak védekezni kellett volna.
Nem akartam bántani, csak már nem tudtam értelmesen beszélni, az is zavart ha beszéltek. A szájára akartam tenni a kezem, hogy hallgasson, de már a mozdulataimat sem tudtam kontrollálni. Elcsúszott, de jó helyre került.
Szülés után a beteghordó szembe fordított a szülőággyal,ami elég gázosan nézett ki.
Ezt mondtam a szülésznőnek,idézem: " Ez mind belőlem folyt ki?Jézusom ez olyan mint a disznóvágás" :D
14,5 óra után még volt kedvem viccelődni úgy látszik.
Köszi, tök jó :)))
Nekem az egyik: mondja a doki, a következő(második!) tolófájásra kint van a baba. Akkor úgy éreztem, szétszakadok, nem bírom kivárni a következő tolót. Örökkévalóságnak tűnt, de jött, és én toltam is-volna, ha a szülésznő nem mondja, hogy ne toljak :o Hát de akkor már elemi erővel megindult, nagy nehezen visszafogtam magam. Azt mondja lélegezzek gyorsan. Sehogy sem tudtam, arra koncentráltam, ne nyomjak. Kiabált, hogy vegyek levegőt, én meg a maradék levegőmmel nyögtem, hogy nem tudok. -Nem tud levegőt venni???-kérdezi. Megrántottam a vállam-nem sajnos.
Most már jót nevetek rajta :))))
1, Már kint volt a fejem a picinek amikor felkiáltottam: Te jó ég, nincs kész az apasági! Mire a doki: akkor most toljam vissza a babát?
2, Az első szülésemnél, induláskor a férjem annyira izgult, hogy rájött a hasmenés. Nem bírt felállni a wc-ről.
Addig vártam, hogy egy idő után összedobtam egy adag muffint a családnak :)
Én éppenséggel nem viccnek szántam a következőt:
Szülőszobán közöltem a férjemmel (szó szerint): Legközelebb dugd a f*rkad a konnektorba!!!
A szülésznő szakadt a röhögéstől.
Hát lányok, folyt a könnyem a nevetéstől!!!
ÉN 2x szültem, de nem történt sok vicces dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!