Aki bizonyos kérdések válaszaként az örökbeadást szorgalmazza, az adott már örökbe gyereket?
Komolyan kíváncsi lennék egyvalamire. Mindig arra hivatkoztok, hogy azért nem adnátok örökbe, mert nem tudnátok elviselni a szerető anyai szívetekkel, hogy valaki máshoz kerül a gyermeketek. Nem tudnátok úgy élni, hogy más neveli fel a gyereket. De azt meg el tudnátok viselni, hogy elveszitek az életét? Azt megengedi az anyai szeretet? Azzal a tudattal könnyebb élni, hogy meghalt, és ezért ti vagytok a felelősek? Ha örökbeadjátok, legalább él, és amennyiben körültekintően választjátok meg a nevelőszülőket (alapítványok...), boldog lesz vele egy pár, akinek nem lehetne gyereke. Ha elvetetitek, akkor a magzat meghal, viszont ti büszkén elmondhatjátok magatokról, hogy nem, ti nem hordtátok ki a gyereketeket mások számára.
Mi ebben a logika??
Ez komolyan nem gyalázkodás akar lenni. Egyszerűen nem értem, és magyarázatot várok. De szerintem ezt úgysem fogja senki megmagyarázni nekem, helyette viszont különböző szitkokat vág a fejemhez.
Kedves utolsó!
Örökbe adtad a piciket? Milyen érzés volt, nincs bűntudatod miatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!