Karácsonyos kérdések. (? )
Karácsonykor 9,5 hónapos lesz kislányom, valószínű járni fog már akkor.
Adnátok ajándék tippeket? Valami Fisher Price játékra gondoltam, de nem ismerem őket. Melyik lenne neki a legjobb? De más ötlet is érdekel.
Az nagyon gáz, ha Vateráról veszek neki újszerűt, de használtat?
Fp ben nem vagyok otthon így nem tudok tippet adni de nem gáz ha használtat veszel hidd el a kislányod nem a cimkét fogja nézni .
sőt nem akarlak kiábrándítani de nagyeséllyel a csomagolás jobban érdekli majd mint az ajándék.
valamit válassz ami mozog színes hangot ad lehet nyomogatni
járássegítő v. mókakocka asszem van ott is mint a playscoolnál.
Az én lányom 10 hónapos lesz karácsonykor, tőlünk szánkót kap, az már biztos. :)
Fisher Price játékokat én is néztem, valószínűleg vagy járássegítőt kérünk (rokonoktól), vagy valami zenélőset.
A Müller játék katalógusában elég sok jó dolog van, én onnan szoktam szemezgetni.
Lányom 9 hónapos kora körül egy nyomogatós FP játékot kapott. Ha benyom valamit, akkor elkezd pörögni, forogni benne egy figura. Imádja.
Illetve a zenélős játékokat is nagyon szereti, és azokat is főleg azért, mert nyomkodni lehet. :)
Járássegítőt vagy bármit, ami a járáshoz van, én nem tartom fontosnak. Inkább a készségfejlesztő játékokat szeretem.
Járássegítőt kapott az egyik rokonunktól - egyrészt nem nagyon érdekli őt, másrészt elég gyorsan gurul, a baba pedig még nem tud olyan gyorsan haladni, így szerintem veszélyes is, mert simán felborul vele. Most 1 éves, most már ügyesen jár, most tudja tartani a járássegítőt is stabilan, de most meg már minek? Hiszen jár rendesen, nem kell neki segítség hozzá.
Az én fiam pont Karácsonykor tölti a 10 hónapot, tőlünk egy FP Krokodilt már biztos fog kapni:
Akkor is jó lesz ha már járni fog. Tescoban most volt/van akcióban 8000,-alatt volt.
Szia, mi fisher p. állj fel velem zsiráfot vettünk neki amikor ekkora volt, és ügyesen felhúzta magát rajta, nem borult fel soha. most 13 hónapos és még mindig leköti az, hogy nyomhatja a fején a gombot és akkor zenél-villog, és a golyópályáját is nagyon szereti a mai napig. Szerintem az nagyon jó játék.
De van kockafaló zsiráfunk is, az azért jó, mert egy nagy lyukba kell a kockákat beletenni, és ügyesedik a kis keze nagyon.
- én is mindent a vateráról veszek neki, és mindig szép, tiszta játékokat kaptam - persze fertőtlenítettem mindig! - de sosem csalódtam még, inkább akkor a bolti árán veszek neki egy nagy játékcsomagot, azt általában 5 ezer körül nagyon ki lehet fogni, akkor egy játék helyett van neki vagy 10-15. Én nem érzem ettől rosszabbnak a karácsonyt, én ezt engedhetem meg magamnak, de azért igyekszem mindig a legjobbat kihozni a teszvaterából is. A babajátékokon belül is van babajátékcsomag fül, ott szoktam nagyon jókat kifogni, jó zenélő-készségfejlesztő játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!