Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Karácsonyos kérdések. (? )

Karácsonyos kérdések. (? )

Figyelt kérdés

Karácsonykor 9,5 hónapos lesz kislányom, valószínű járni fog már akkor.

Adnátok ajándék tippeket? Valami Fisher Price játékra gondoltam, de nem ismerem őket. Melyik lenne neki a legjobb? De más ötlet is érdekel.

Az nagyon gáz, ha Vateráról veszek neki újszerűt, de használtat?

2011. okt. 12. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Fp ben nem vagyok otthon így nem tudok tippet adni de nem gáz ha használtat veszel hidd el a kislányod nem a cimkét fogja nézni .

sőt nem akarlak kiábrándítani de nagyeséllyel a csomagolás jobban érdekli majd mint az ajándék.

valamit válassz ami mozog színes hangot ad lehet nyomogatni

járássegítő v. mókakocka asszem van ott is mint a playscoolnál.

2011. okt. 12. 10:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom 10 hónapos lesz karácsonykor, tőlünk szánkót kap, az már biztos. :)

Fisher Price játékokat én is néztem, valószínűleg vagy járássegítőt kérünk (rokonoktól), vagy valami zenélőset.

A Müller játék katalógusában elég sok jó dolog van, én onnan szoktam szemezgetni.

2011. okt. 12. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Lányom 9 hónapos kora körül egy nyomogatós FP játékot kapott. Ha benyom valamit, akkor elkezd pörögni, forogni benne egy figura. Imádja.

Illetve a zenélős játékokat is nagyon szereti, és azokat is főleg azért, mert nyomkodni lehet. :)

Járássegítőt vagy bármit, ami a járáshoz van, én nem tartom fontosnak. Inkább a készségfejlesztő játékokat szeretem.

Járássegítőt kapott az egyik rokonunktól - egyrészt nem nagyon érdekli őt, másrészt elég gyorsan gurul, a baba pedig még nem tud olyan gyorsan haladni, így szerintem veszélyes is, mert simán felborul vele. Most 1 éves, most már ügyesen jár, most tudja tartani a járássegítőt is stabilan, de most meg már minek? Hiszen jár rendesen, nem kell neki segítség hozzá.

2011. okt. 12. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam pont Karácsonykor tölti a 10 hónapot, tőlünk egy FP Krokodilt már biztos fog kapni:

[link]

Akkor is jó lesz ha már járni fog. Tescoban most volt/van akcióban 8000,-alatt volt.

2011. okt. 12. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Ezt én is néztem, én is hasonlóra gondoltam. :D
2011. okt. 12. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia, mi fisher p. állj fel velem zsiráfot vettünk neki amikor ekkora volt, és ügyesen felhúzta magát rajta, nem borult fel soha. most 13 hónapos és még mindig leköti az, hogy nyomhatja a fején a gombot és akkor zenél-villog, és a golyópályáját is nagyon szereti a mai napig. Szerintem az nagyon jó játék.

De van kockafaló zsiráfunk is, az azért jó, mert egy nagy lyukba kell a kockákat beletenni, és ügyesedik a kis keze nagyon.

- én is mindent a vateráról veszek neki, és mindig szép, tiszta játékokat kaptam - persze fertőtlenítettem mindig! - de sosem csalódtam még, inkább akkor a bolti árán veszek neki egy nagy játékcsomagot, azt általában 5 ezer körül nagyon ki lehet fogni, akkor egy játék helyett van neki vagy 10-15. Én nem érzem ettől rosszabbnak a karácsonyt, én ezt engedhetem meg magamnak, de azért igyekszem mindig a legjobbat kihozni a teszvaterából is. A babajátékokon belül is van babajátékcsomag fül, ott szoktam nagyon jókat kifogni, jó zenélő-készségfejlesztő játékokat.

2011. okt. 12. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk tavaly a szánkó és egy ugráló csacsi (gumiból van, ő ráül és ugrál rajta) volt a fő ajándék, de ennyi idősen jöhet bármi, amit tologatni tud.
2011. okt. 12. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi csak FP játékot veszünk a fiunknak. Eddig gyakorlatilag mindegyiket szereti, ha a boltban nézrgrtjük őket, nevetgél azokra, amik otthon is megvannak:) SZóval az én tapasztalatom az, hogy mindegyik jó.
2011. okt. 12. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!