Maradtak benned megválaszolatlan kérdések szülés után?
Rengetegszer végig pörgettem már magamban pár dolgot azóta!
Pl, hogy valóban volt e burok repedésem, vagy a dokim megindította a szülést, mert ügyeletes volt és mert mint később kiderült a kiírt időmben ment szabira!
Nem maradtak. Örültem,hogy rendben lezajlott minden,egészségesek vagyunk mindketten.
Volt Nálad valami gond? Vagy miért gondolkozol ezen?
Bennem is vannak ilyen kérdések.
Kellett oxitocin egyátalán, miért kellett durván rámszólni, hogy ne pihegjek,miért jött idő előtt a kisfiam.
Ezeket el kell engedni, legalább is megpróbálni.
Szeretetettel:K.
Bennem egy óriási kérdés van, asszem örökre. Ha beszedem azt a levél Klacid antibiotikumot - amire a dokim váltig állította, hogy nem kell, a szülésznő pedig, hogy de... - még szülés előtt egy-két héttel (és nem csak a szülés alatti kötelező antibiotikuomos infúziót kapom a Streptococcus fertőzésemre) akkor elkerülhető lett volna, hogy egy hétig külön legyek a babámtól, hogy akkor szopizott volna-e (mert ugye nem voltunk együtt és ömlő cumiból itatták tápszerrel), nem újrafertőződve betegen hoztuk volna haza a kórházból, nem lettem volna síkideg az első hetekben emiatt, még talán a tejem is tovább kitartott volna.
Igen, sok kérdés maradt... :(((
Hasonló okok miatt járnak nekem is a fejemben ezek a kérdések!
Mert valószínüleg a miatt nem szopott a babóm, hogy 37 hetesen megszültem, hogy későn kaptam meg az EDÁt és a babámban csapódott le!
Meg hogy miért voltak a kitolásnál tiszta idegesek a szülésznők! Mivel előtte a vizsgálatnál még nem volt eltünve a méhszájam, így vittek be szülni! Az orvos utasította őket!
Meg hogy mi történhetett volna, ha nagyobb a babám, ugyanis 2810g-mal született és még így is felakadt a szeméremcsontomban! Hogy hogy nem lehetett észrevenni a terhességem végén, hogy nem tágult a szeméremcsontom egy szikrát sem! Ezeket mind azután mondták el amikor már megszültem!
?????????
Szia!
Nagyon sajnálom ami veled történt,és mindenki mással együtt érzek...
A 2.gyermekemnél amikor végig arra készültem hogy minden tök természetesen menjen...sajnos nem így lett :(!!!
Azt hittem hogy szivárog a magzatvíz,bementünk,(persze este volt és a dokimnak vissza kellett jönni a műszak után)az orvos fél órát vizsgált,agyalt,uh-zott és közölte hogy maradok.Szerintem mégsem folyt a víz,mivel a kocsiban és a kórházban sem csorgott semmi.Felmentem a szülészetre és burokrepesztéssel kezdtek,jött az oxitocin,a kínok kínja...3 óra volt az egész,de tudom hogy még volt vissza pár nap,és a pici fiam ki lett "szerkesztve",mert így kényelmesebb volt.
De mi van velünk akik ezt nem tudják feldolgozni,és kérdésekkel vagyunk tele????????????
Persze kárpótolnak a gyermekeink,és örüljünk hogy minden rendben,kár a múlton sopánkodni,csak előre,és pozitívan,de akkoris ott van bennem az a de.............!!!
Üdv.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!