Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Maradtak benned megválaszolatl...

Maradtak benned megválaszolatlan kérdések szülés után?

Figyelt kérdés

Rengetegszer végig pörgettem már magamban pár dolgot azóta!

Pl, hogy valóban volt e burok repedésem, vagy a dokim megindította a szülést, mert ügyeletes volt és mert mint később kiderült a kiírt időmben ment szabira!

2010. aug. 25. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem maradtak. Örültem,hogy rendben lezajlott minden,egészségesek vagyunk mindketten.

Volt Nálad valami gond? Vagy miért gondolkozol ezen?

2010. aug. 25. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Én sok mindent nem tudok, vagy nem emlékszem, de nem igazán számít már. Pl mekkora a gátmetszésem, hány öltéssel varrták össze, hány tolófájásom volt, meg ilyesmi.
2010. aug. 25. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Bennem is vannak ilyen kérdések.

Kellett oxitocin egyátalán, miért kellett durván rámszólni, hogy ne pihegjek,miért jött idő előtt a kisfiam.

Ezeket el kell engedni, legalább is megpróbálni.

Szeretetettel:K.

2010. aug. 25. 12:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Bennem egy óriási kérdés van, asszem örökre. Ha beszedem azt a levél Klacid antibiotikumot - amire a dokim váltig állította, hogy nem kell, a szülésznő pedig, hogy de... - még szülés előtt egy-két héttel (és nem csak a szülés alatti kötelező antibiotikuomos infúziót kapom a Streptococcus fertőzésemre) akkor elkerülhető lett volna, hogy egy hétig külön legyek a babámtól, hogy akkor szopizott volna-e (mert ugye nem voltunk együtt és ömlő cumiból itatták tápszerrel), nem újrafertőződve betegen hoztuk volna haza a kórházból, nem lettem volna síkideg az első hetekben emiatt, még talán a tejem is tovább kitartott volna.

Igen, sok kérdés maradt... :(((

2010. aug. 25. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sok:Pl miért nem hatott az érzéstelenítő,miért kellett végül altatni, miért lett fertőzött a pici
2010. aug. 25. 15:09
 6/9 A kérdező kommentje:

Hasonló okok miatt járnak nekem is a fejemben ezek a kérdések!

Mert valószínüleg a miatt nem szopott a babóm, hogy 37 hetesen megszültem, hogy későn kaptam meg az EDÁt és a babámban csapódott le!

Meg hogy miért voltak a kitolásnál tiszta idegesek a szülésznők! Mivel előtte a vizsgálatnál még nem volt eltünve a méhszájam, így vittek be szülni! Az orvos utasította őket!

Meg hogy mi történhetett volna, ha nagyobb a babám, ugyanis 2810g-mal született és még így is felakadt a szeméremcsontomban! Hogy hogy nem lehetett észrevenni a terhességem végén, hogy nem tágult a szeméremcsontom egy szikrát sem! Ezeket mind azután mondták el amikor már megszültem!

?????????

2010. aug. 25. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom ami veled történt,és mindenki mással együtt érzek...

A 2.gyermekemnél amikor végig arra készültem hogy minden tök természetesen menjen...sajnos nem így lett :(!!!

Azt hittem hogy szivárog a magzatvíz,bementünk,(persze este volt és a dokimnak vissza kellett jönni a műszak után)az orvos fél órát vizsgált,agyalt,uh-zott és közölte hogy maradok.Szerintem mégsem folyt a víz,mivel a kocsiban és a kórházban sem csorgott semmi.Felmentem a szülészetre és burokrepesztéssel kezdtek,jött az oxitocin,a kínok kínja...3 óra volt az egész,de tudom hogy még volt vissza pár nap,és a pici fiam ki lett "szerkesztve",mert így kényelmesebb volt.

De mi van velünk akik ezt nem tudják feldolgozni,és kérdésekkel vagyunk tele????????????

Persze kárpótolnak a gyermekeink,és örüljünk hogy minden rendben,kár a múlton sopánkodni,csak előre,és pozitívan,de akkoris ott van bennem az a de.............!!!

Üdv.!

2010. aug. 25. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:
bátran kérdezd meg a dokidat!
2010. aug. 25. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
bennem szerencsére nem maradt kérdés,minen rendben zajlott.
2010. aug. 26. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!