Hogy viselkedtek a túlságosan elkényeztetett kutyáitok, miután hazavittétek a kisbabátokat? Ezt a kérdést már feldobtam a kutyás kérdések közé, de nem kaptam csak 3 választ, ami nem elégített ki.
Nekunk jack russel terrierunk van. Nagyon cuki, jol el is van kenyeztetve. O is velunk aludt. Szules elott egy honappal lett leszoktatva az agyrol. Ekkor meg nem volt gond. Mi ott csesztuk el, hogy, amikor hazavittuk a babat, akkor a ferjem folyton lesben allt es hajtogatta el tolem a kutyat, amikor nalam volt a gyerek. Nem volt tejem, igy elso heten szinte non-stop szoptatni probaltam, a kutyus sohasem johetett oda hozzam, nem volt idom nekem sem menni utana. Egy het utan azt vettem eszre, hogy ha kimegyek a konyhaba, akkor o kimegy a teraszra, ha hivom nem jon oda, nem fogadta el tolem a kajat. Ksirtam a lelkem. Az volt a fura, hogy a ferjemre egyltalan nem haragudott, pedigf o kuldte el mindig, en nem...
Aztan bevezettem, hogy mindig igyekeztem vele is jatszani, ha volt ot percem, a babat is megszaglaszhatta finoman. Par nap alatt a visszatert a baratsag, de nem a regi, mert olben alig volt az elso honapokban. Nem akartam, hogy a babam azt a pulcsit nyalogassa, amiben elotte a kutyat tartottam. Azota mar ez is valtozott, a fiam is eleg nagy mar ahhoz, hogy jatszhatnak egymassal. A kutyus eleinte felenk volt, most mar nem az, a fiam imadja ot, szoval szent a beke.
Nekünk is mopszunk van, természetesen az ágyban alszik, velünk:) Nagyon érdekli a féléves kisfiam, és semmi probléma nem merült még fel. igaz mi külön szobában altattuk az elejétől a babát, a saját ágyunkba nem vesszük, és a kutya eddig nem mehetett be a szobájába. most már bemehet. a baba napközben a földön van, semmi gond. az elején nagyon érdekelte,mi letettük a hordozót mikor haza értünk a kórházból, persze figyeltünk nagyon. SEMMI féltékenység nem volt soha. most inkább menekül előle, mert a fiam teljesen rá van kattanva, és még nem tud kedvesen simogatni, néha meghúzza, ez persze a mopsznak nem tetszik. na meg az sem, hogy sikítozik a kis tökös, ez az ő érzékeny fülét bántja, nagy komótosan elvonul, ha a kiabálás van a programon:) nagyon fogják szeretni a mopszaid a babát, de azért figyelj oda, hogy rájuk is szánj időt a nap folyamán, amikor csak rájuk figyelsz! én nem tiltanám ki őket az ágyból, mindent ugyanúgy szabad ill nem szabad nálunk a kutyának,mint ezelőtt. Imádni fogják, hogy jönni fognak a vendégek, és persze ők lesznek a legfáradtabbak az éjszakázástól...
Egy kis ízelítő a hétköznapokból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!