Tényleg lehet hallani egy kis/nagy pukkanást, amikor megreped a burok és elkezd folyni a magzatvíz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 06:10
11/15 anonim válasza:
Igen. Lehet hallani. És én nem tévesztettem össze sem a baba rúgásával, sem a belek mozgásával. Pukkant egyet belül valami, aztán fél percre rá mintha bepisiltem volna. Meleg vízszínű folyadék folyt a hüvelyemből. Irány a kórház!
12/15 anonim válasza:
Nekem is ugyanúgy volt, mint az előző hozzászólónak. Ültem a kanapén, néztem a tévét, amikor tompa pukkanás a hasam felső részén, pár másodperc után meleg folyadékot éreztem a bugyimban.
13/15 anonim válasza:
Szia!én hallottam.Bár ágyon feküdtem még,és csend volt...
14/15 anonim válasza:
nekem repesztették, nem hallottam semmit. (bár utolsó pillanatban csinálták, eléggé magamon kívül voltam:) )
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Ezek szerint nem lehet általánosítani...
2009. ápr. 26. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!