Tényleg lehet hallani egy kis/nagy pukkanást, amikor megreped a burok és elkezd folyni a magzatvíz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 06:10
2/15 anonim válasza:
Szép reggelt! Én hallottam és éreztem is egy kis pukkanást.
3/15 anonim válasza:
Szia
Én nem hallottam, de éreztem egy pattanást, miután egy jó nagyot rúgott a baba.
4/15 anonim válasza:
én nem hallottam, de éreztem, amikor kivágták a burkot. fájt egy kicsit.(vagy bénán vágtak, nem tudom)
5/15 anonim válasza:
Nálam burkot repesztettek,abból nem éreztem, nem hallottam semmit.Azután csak folydogált, aztán amikor ey fályásnál el pattant,akkor talán éreztem egy apro kis pukkanást,de nem éreztem semmit,csak hogy rengeteg víz jött ki!
6/15 anonim válasza:
Nekem is repesztették, se nem hallottam se nem éreztem semmit.
7/15 anonim válasza:
3 gyerekem van. Az elsőnél nem hallottam semmit,repesztettek. A másodiknál akkorát pukkant,hogy arra ébredtem fel. A harmadiknál szintén hallottam ,de nem hangosan.
8/15 anonim válasza:
szia!
én nem hallottam,de éreztem. előre hajoltam ülve,és akkor éreztem egy kicsi nyilallást! felálltam,és zsutty :)
9/15 anonim válasza:
Nekem burkot repesztettek, én nem hallottam pukkanást. De egy barátnőmnek így indult a szülése, hogy pukkant egyet. A férje azt hitte, pukizott (előtte bablevest ettek) :) :)
10/15 anonim válasza:
helló
nekem volt-először a babfőzelékre gyanakodtam:-))
aztán egy perc múlva már száguldott haza a férjem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!