SOS nagyon borzalmas a szülés?
Figyelt kérdés
24L vagyok a párom nagyon szeretne egy gyereket de én nagyon félek a szüléstől .
Szerintetek,hogy küzdhetném le a félelmemet ?(+nagyon kényeske is vagyok:D)
2011. szept. 8. 22:03
31/34 anonim válasza:
Erre én csak annyit mondanék, hogy nekem pl. igen...nagyon borzalmas volt, majdnem meghaltam. Helyesebben csak én hittem azt de az pont elég. Ráadásul a hosszú hosszú kínszenvedés után még meg is császároztak. Ehhez képest januárban szülöm a következőt. Akkor szerinted vajon megérte? Ha ez vígasztal nagyon be vagyok sz@rva de mindenki be van még az is akinek viszonylag könnyű szülése volt, ez normális.
32/34 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Most látom, hogy Te nem akarsz még gyereket. Akkor ne hagyd magad mert nagyon megbánod. Az gyerekvállalás az anyuka dolga legalábbis én úgy tapasztalom ismerősi körben is (és magamon is), hogy az apukák nem viszik túlzásba a segítséget a baba körül de még a háztartásban se veszik ki sokkal jobban a részüket mint azelőtt. Hacsak nem egy nagy papucs. A férfiak élik tovább az életüket mintha mi sem történt volna neked meg ott van minden a nyakadon. De ha szeretnél babát akkor ez nem gond viszont ha nem szeretnél amúgy se akkor ez állapot még a szülésnél is borzasztóbb. :p
33/34 anonim válasza:
igen a szülés nem egy piknik. a sima közbe nagyon nehéz, a császár meg utána. De én is megszültem az első után a másodikat is, mert a szülés maga egy napa alatt lezajlik, de ami utána következik, ahhoz fogható szeretetet én még nem tapasztaltam, sokkal erősebb minden másnál, és életed végéig boldogsággal tölt el majd ha a gyerekedre nézel.
34/34 anonim válasza:
Én is borzasztóan rettegtem a szüléstől. Most 26hetes kismama vagyok. Borzalmas terhességgel. Én azt mondom, bárcsak már a szülésnél tartanék. A gyerek utáni vágyam elnyomta a félelmem. Úgy gondolom a szülést túl lehet élni, de gyerek nélkül viszont nincs értelme élni. Tudni azt, hogy egy kis emberkét adsz a világnak, akit feltétel nélkül szerethetsz. Mindenkit valamiért szeretsz: mert kedves, mert segít, mert vicces stb. A gyerekedet akkor is szeretni fogod ha rossz, ha hisztis, ha akaratos. Nem lehet össze hasonlítani. :) Majd ha te is igazán szeretnél gyereket megváltozik a véleményed. Mond meg a párodnak, hogy rengeteg időtök van még, ezt nem szabad elkapkodni. Pár év múlva is ugyan olyan tündéri lesz, mintha most vállalnátok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!