Tényleg olyan a szülés mint a filmekben? Tényleg annyira borzalmas?
Én nem látom a filmekben borzalmasnak a szülést.
És az életben sem volt az. Fáj és ki kell bírni, de egyáltalán nem borzalmas.
Szia! AZ igazság az, hogy néha a filmekben eltúlozzák a dolgokat, dehát azért filmek. Mindenki máshogy szül, nincs két egyforma szülés. Én egy hang nélkül fogamat összeszorítva szültem, de a mellettem lévő szülő szobán csak úgy ordított mint a fába szorult féreg. Ha borzalmas lenne mint ahogy te is mondod, akkor nem is szülnének a nők :)
4 hónapos baba anyukája
NEM olyan. Pl. nem kell üvölteni közben, mert akkor nem lesz energiád a tolófájásoknál nyomni. Kövesd a szülésznő tanácsait, és akkor nem lesz gond.
Bár nálunk is volt egy nő, aki végigüvöltötte, és sose azt csinálta, amit mondtak neki, szét is szakadt teljesen, meg megijesztette az összes vajúdó kismamát, nekem is elszállt minden bátorságom, de aztán mégis túléltem :) Kibírható!
És itt van az én gyönyörű 10 hónapos kislányom!! Érte bármilyen fájdalmat elviselnék bármikor :)
A legcsodálatosabb dolog a világon.Én most szültem 25évesen első gyerek,fájdalomcsillapító és érzéstelenítő nélkűl.
Fájt,de édes fájdalom volt!
Ahogy a hasamra tették a manót,az volt az első szavam,h jöhet a következő:))
Bármikor végigcsinálnám újra,meg újra....
A filmek azért vannak,h elszórakoztassanak,megbotránkoztassanak.
Semmi köze a valósághoz!
Nem tudtam mi vár rám,de nem féltem a szüléstől.9hónapig izgalommal vártam,h vajon milyen lesz?!
EGY CSODA!!!!
Kívánom h te is így éld át!
Köszön a válaszokat. Rendes hogy igaz választ kaptam
19 éves lány
A legtermészetesebb, legősibb dolog a szülés és egyben a legcsodálatosabb élmény is. Így kell hozzáállni. Természetesen nagyon tud fájni, az embernek meg kel szenvednie azért a kis csodáért, amit a kezedbe adnak utána. :)
Nekem személy szerint a szülés semmi nem volt az utána következő hónapokhoz képest. :( Szövődményeim voltak szülés után, 24órás fájdalmakkal küzdöttem, nem tudtam rendesen szoptatni, egy merő káosz és kétségbeesés volt az életem hónapokon keresztül. ehhez képest az a néhány óra szenvedés, semmiség. :) De így is megért és készülök a másodikra. :)
Először is nehogy megnézz egy szülésről szóló filmet! Nekem a védőnő hozott egyet, amikor terhes voltam, de közöltem vele, hogy szó sem lehet róla, hogy én azt megnézzem. Ki volt akadva, hogy pedig fel kell készülni rá. Hát szerintem nem így.
Fájt, igen, de ki lehet bírni, a gyerekért mindent. Ha annyira szörnyű lenne, senki nem vállalna második gyereket.
EGyáltalán nem. Én utálom is, hogy egy ilyen borzalomnak állítják be. Mindenki ordít, mindenki hisztizik és fájdalomcsillapítóért kiáltt, izzad és kikel magából.
Nekem egy csoda volt a szülés, abszolut ki lehetett bírni, már alig várom a másodikat. Nem kaptam fájdalomcsillapítót, és nem is hiányzott.
Sajna a filmekben semmi nem olyan, mint az életben, ne ezt vedd alapul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!