Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg olyan a szülés mint a...

Tényleg olyan a szülés mint a filmekben? Tényleg annyira borzalmas?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 16:18
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia! Ne aggódj nem olyan borzalmas mint a filmeken. Én is nagyon féltem, pedig senkire sem hallgattam és a fájdalmat sem bírom igazán. Ezzel együtt egy percig sem gondolkodtam azon hogy császárral szüljek, egyedül a fájdalomcsillapításhoz ragaszkodtam, hiszen minek szenvedjek ha nem muszáj, ezt azért találták ki. Sőt annyira jó volt, hogy két vajúdás között telefonálni is tudtam. Ne szégyelld bevallani hogy ha fáj ezt mindenki meg fogja érteni, sok múlik az orvos hozzáértésén és együttműködésén, a párod jelenlétén, ha azt szeretnék hogy bent legyen, de a legfontosabb a te leszel. Nekem kb 8 órás volt a szülés és csak az utolsó fél óra volt a fájdalmas amikor már nem kaptam fájdalomcsillapítást.

Sok sikert és jó egészséget!

2009. júl. 31. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!