Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kérhetem az orvostól, hogy...

Kérhetem az orvostól, hogy császározzon?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 00:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, hogy ha egyszer már szültél császárral, akkor nagy valószínűséggel a 2. stb is császár lesz, kivéve, ha nem ragaszkodsz a spontánhoz (meg persze, ha ez eü-ileg lehetséges). szóval tuti mehet a császár. nekem is az volt és fájt ugyan és a többiek már vígan szaladoztak én meg alig bírtam felkelni, de másnaptól velem volt a lányom és semmi komplikációm nem volt. másodiknak is császárt szeretnék és remélem minden rendben lesz, bár ez jobban fog fájni, mint az első (többen mondták). én nem akarok spontán szülni. egy pszichológus biztosan ki tudná deríteni az okát, de lehet, hogy inkább nem is akarom tudni..

minden jót!

2011. okt. 13. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!