Konizáción átesett hölgyek segítségét kérném! P3 miatt lesz -loop? -konizációm. Hogyan zajlik-részletesen, ha kérhetem- és fájdalmas -e?
Figyelt kérdés
2 hónapja szültem,és HPV gyanú miatt lesz konizáció.Reggel be kell mennem a kórházba,este jöhetek haza,mert szoptatok.Mennyire fájdalmas ez a beavatkozás,és milyen érzéstelenítéssel csinálják?Köszönöm előre is a válaszokat!2011. jan. 28. 04:09
1/6 anonim válasza:
Nekem helyi érzéstelenítés volt, maga a beavatkozás nm fájt, mikor "törölt" a doki, s nyomogatta a méhszájamat, az volt rossz... Amúy kb. fél óra az egész, s azóta már szültem egyet hüvelyi úton, s úton a tesó.. Nem lesz semmi baj, nyugi...
2/6 anonim válasza:
Szia! Nekem altatásban csinálta a dokim, szóval nem fájt :-)Minden jót Neked, és sok boldogságot a Picúrhoz! Üdv, 1 éves kisfiú anyukája
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én 14 hetes terhes voltam,mikor csinálták és csak a legnagyobb jóindulattal gondolok,azokra,akik orvosként,áplolóként velem voltak.
Engem is altattak, előtte kaptam savlekötőt és fel kell tennem a lábam, úgy mint a nődokinál.
Az egész nem tarthatott túl sokáig, mire visszaértek velem a kórterembe, már ébren voltam,de nem voltam teljesen eszemnél.
Alulról betamponáltak,ha esetleg vérzés lépne fel,ami hála az égnek nem történt meg.
Cseppet sem fájt semmim utána,nem véreztem,nem görcsöltem.
Utána rögötön nézétk is UH-val a babát,aki remekül el volt a pocakomban,észre sem vette,hogy mi történt.:)
Azóta egészséges,gyönyörű,okos 2,5 éves kisfiú,akiért egyszerűen rajongunk.:)
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.Még valaki?
2011. jan. 31. 07:23
5/6 A kérdező kommentje:
A méhszájba nem nyúlnak fel,ugye?Úgy értem,nem tágítanak előtte,mert csak a mszáj felszínéről vesznek mintát.
2011. jan. 31. 07:24
6/6 anonim válasza:
NEM,semmi tágítás nincs. Ne aggódj (tudom, nekünk utólag könnyű ezt mondani). Kimetszik a betegnek tűnő részt, majd utána gyakrabban kell járnod cytológiára, aztán el is felejtheted az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!