Kérhetem az orvost hogy császározzon meg?
Persze kérheted! Elmondod neki az okát amiért kéred. Meg egyébként is az első is császár volt.
2010. szept. 3. 20:34
nagyon sajnálom h az első szülésed így végződött de szerintem ez nem ok arra h császárt kérj.ez miatt nem fognak megcsászározni.ez az én véleményem.és ne félj mert szerintem kevés az esélye h még egyszer ez megismétlődjön.kitartást,és könnyű szülést kívánok.
2010. szept. 3. 20:34
Ha jól veszem ki ezek után szeretnél még egy babát?
Foggalmam nincs mit tegyél, de én még egy ygereket nem vállanék, ha mégis becsúszna akkor csak a szülésre fogadnék egy orvost és megmondanám neki, ha 8 óra múlva nem születik meg, császár vagy nem kapja meg a pénbze másik felét! Előre csak az összeg felét fizetném, és ha hagy szenvedni akkor nincs több pénz!
2010. szept. 3. 20:35
4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!!Nem akartam még egy babát!!Akkor ott eldöntöttem hogy soha többet!!Aztán most gyógyszer mellett lettem terhes!!Elvetetni nem fogom így hát........ez van!!
5/21 A kérdező kommentje:
Most látom mit írtam!:) Szóval nem akartam elvetetni!Már 30hetes vagyok!!:)
22 órán át 1 perces fájásaid voltak?le a kalappal előtted:O
Én a helyedben hagynám normálisan elindulni de kompromisszumot kötnék,hogy ha nem úgy megy ahogy kellene akkor max 8 óra és császár...jól írták előttem.
2010. szept. 3. 20:40
Megkérdezhetem, hogy milyen gyógyszert szedtél?
2010. szept. 3. 20:44
Hú, szegény! Nem vagyok császár-párti, kibuktam, hogy nekem is császár lett, de megértelek! keress olyan dokit, aki tuti, megteszi. Szombathelyen tudok.
Fasza csaj vagy, hogy megtartottad!
2010. szept. 3. 20:44
Majdnem az én történetemet írtad le, hasonló volt az enyém is. A másodikat simán szeretem volna, de az is császár lett. Sőt a harmadik is, de a második és a harmadik teljesen más volt szinte össze sem lehetett hasonlítani. A másodiknál már török ülésben szoptattam a kicsit, majdnem a szomszéd kapta a méhösszehúzó szurít. Sok sikert! Semelyik szülés nem hasonlít a másikra.
2010. szept. 3. 20:53
MOndd azt, hogy nagyon húzódik a heged, fáj, feszít, akkor tuti megcsászároznak. Ezt a szülésznőm mondta, hogy ha úgy érzem, akkor szóljak, mert nem kockáztatja meg egy doki se, hogy kirepedj. Drukkolok, hogy minden simán menjen.
2010. szept. 3. 20:57
Kapcsolódó kérdések: