Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kérhetem az orvost hogy...

Kérhetem az orvost hogy császározzon meg?

Figyelt kérdés
Az első babám császárral lett meg.Túlhordtam a babámat 9nappal aztán indítottak!!Mindennel ami kell!!1óra múlva már 1perces fájásaim voltak!22órán keresztül szenvedtem a fájdalomtól....könyörögtem a császárért de nem csináltak semmit....aztán nagy nehezen rájöttek hogy ez a baba nem jól helyezkedik el és csak akkor vittek a műtőbe.Amikor megkaptam a gerince a szurit egy megváltás volt!!!Majdnem elaludtam a műtő asztalon annyira ki voltam!Egy trauma volt.A szám tiszta seb volt a fújtatástól alig bírtam beszélni!!És még most is minden héten eszembe jut hogy na most visznek a szülő szobába és na most már a műtőben vagyok!!Rettegek!!Így meg császároznának??Vagy nem??Mit tehetnék??
2010. szept. 3. 20:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok!!Köszönöm a biztatást!!Lindynette20 tabit szedtem!
2010. szept. 3. 20:58
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Hát én is írhattam volna ezt a történetet.. Teljesen megértelek, hogy félsz. Bár én szeretnék másodikat, de nem bánnám, ha császár lenne. Nekem is megváltás volt akkor a császár. Egyébként tényleg igaz, ha azt mondod, hogy a heg érzékeny, akkor tuti császár...
2010. szept. 4. 21:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kérheted. Van, akik eleve úgy szülnek, hogy időpontra mennek és megcsászározzák/megindítják a szülést (kinél mi), ez az ún. programozott szülés. Úgy tudom, ezért eleve kérnek plusz pénzt, de élek a gyanúval, hogy téged ez nem fenyeget, mivel már szültél császárosan. És a császárosakat eleve nagy gyakorisággal a második szülésnél is császározzák.
2010. szept. 10. 13:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Én is Lyndinette20at szedtem s mellette lett Picur.2hónapig meg is volt... 8hetes volt picur amikor észrevették/illetve rosszul lettem a töltött paprikától..

Tavaly volt pont 1éve hogy kiderült:)

2010. szept. 10. 13:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Mélyen együtt érzek Veled, én is császárral szeretném szülni a következőt. Ha megkérdezhetem, nem Salgótarjánban szültél véletlenül? Mert ott szokás így meg szenvedtetni a nőket. :( Én ott szültem, túlhordás miatt indították nekem is a kiírt után 9 nappal született közel 3 nap vajúdás után végül császárral. Én is kaptam mindent, 2x zselét, oxitocint, nekem is elég erős és sűrű fájásaim voltak, 2 percesekkel vittek műteni a 3. napon. Azt mondtam soha többé nem szülök, de így 14 hónappal utána már azt mondom bevállalnék még egy babát mert csodálatos anyának lenni, de kizárólag akkor lennék két gyerekes anyuka ha a második már eleve császárral lesz és nem kell vajúdni. Két anyukáról tudok az ismeretségi körömben akik ugyanígy jártak mint én, mind a kettő a Szent Lázárban szült ügyeletes orvosnál. Én fogadottnál szültem, de ez a dolgon semmit nem változtat.

2010. szept. 10. 20:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló szülésem volt nekem is és úgy éreztem, nem lesz több gyerek biztosan.

Nemsokára szülöm ketteskét és az orvos magától császárt javasolt, az előzmények miatt!

2010. szept. 10. 21:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez alapján nagyon sokat kérhetnék....

Én is megszenvedtem az elsőt...9 évig nem mertem gyereket vállalni, annyira féltem és annyira borzalmas volt az a szülésem.

A második már nem volt olyan gáz-fájt, fájt, de ...

Én is mondtam a dokinak, hogy nagyon félek-mondta, hogy látja is, de ne erre gondoljak.....

Most a 3. babát várom.

Én nem hiszem, hogy emiatt megcsászároznak-v. jó pénzért.

2010. szept. 10. 22:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Barátosném is így lett terhes tabletta mellett, azt nemtudom neki milyen volt sajnos de ez így elég ciki.

Már 9hetes volt amikor észre vette az orvos (a vicc,hogy épp menni akart már rendes tablettát iratni) és közölte,hogy itt már felesleges a tabletta:)

2010. szept. 11. 09:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én Kistarcsán szültem!!Ezek szerint minden kórházban van 1-2 vadállat orvos!!:(
2010. szept. 11. 11:06
 20/21 anonim ***** válasza:
SZia!Gondolom nem az én történetem érdekel,nem is részletezem,de anno majdnem ottmaradtam én is meg a kislányom is,amikor végül az utólsó pillanatban akut életmentő műtét volt.Sajnos nem volt orvosom akkor,nem lehetett válsztani,de a mostani orvosom is jelen volt,de ő nem császározhatott meg.Azóta őhozzá járok és mondta ha lesz mégegy mindenképp császár,mert tudja min mentem kersztűl,és lám fél éves a kisfiam és betartotta a szavát!Igaz a hegem is nagyon vékonyka volt,azt mondta nem kockáztat!Tudom mit érzel,hiába van már itt a kisfiam is,de a lányom születésével sajnos a mai napig vannak rémálmaim,ezt nem lehet elfelejteni csak úgy!Megértelek nagyon!Bár én sem gondoltam soha hogy császárral fogok életet adni a gyermekeimnek,de tudod ha ez az ára,ám legyen,lényeg hogy itt vannak és egészségesek!Szorítok neked!
2010. szept. 11. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!