Kérhetem az orvost hogy császározzon meg?
Én is Lyndinette20at szedtem s mellette lett Picur.2hónapig meg is volt... 8hetes volt picur amikor észrevették/illetve rosszul lettem a töltött paprikától..
Tavaly volt pont 1éve hogy kiderült:)
Szia!
Mélyen együtt érzek Veled, én is császárral szeretném szülni a következőt. Ha megkérdezhetem, nem Salgótarjánban szültél véletlenül? Mert ott szokás így meg szenvedtetni a nőket. :( Én ott szültem, túlhordás miatt indították nekem is a kiírt után 9 nappal született közel 3 nap vajúdás után végül császárral. Én is kaptam mindent, 2x zselét, oxitocint, nekem is elég erős és sűrű fájásaim voltak, 2 percesekkel vittek műteni a 3. napon. Azt mondtam soha többé nem szülök, de így 14 hónappal utána már azt mondom bevállalnék még egy babát mert csodálatos anyának lenni, de kizárólag akkor lennék két gyerekes anyuka ha a második már eleve császárral lesz és nem kell vajúdni. Két anyukáról tudok az ismeretségi körömben akik ugyanígy jártak mint én, mind a kettő a Szent Lázárban szült ügyeletes orvosnál. Én fogadottnál szültem, de ez a dolgon semmit nem változtat.
Szia!
Hasonló szülésem volt nekem is és úgy éreztem, nem lesz több gyerek biztosan.
Nemsokára szülöm ketteskét és az orvos magától császárt javasolt, az előzmények miatt!
Ez alapján nagyon sokat kérhetnék....
Én is megszenvedtem az elsőt...9 évig nem mertem gyereket vállalni, annyira féltem és annyira borzalmas volt az a szülésem.
A második már nem volt olyan gáz-fájt, fájt, de ...
Én is mondtam a dokinak, hogy nagyon félek-mondta, hogy látja is, de ne erre gondoljak.....
Most a 3. babát várom.
Én nem hiszem, hogy emiatt megcsászároznak-v. jó pénzért.
Barátosném is így lett terhes tabletta mellett, azt nemtudom neki milyen volt sajnos de ez így elég ciki.
Már 9hetes volt amikor észre vette az orvos (a vicc,hogy épp menni akart már rendes tablettát iratni) és közölte,hogy itt már felesleges a tabletta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!