Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kérhetem az orvost hogy...

Kérhetem az orvost hogy császározzon meg?

Figyelt kérdés
Az első babám császárral lett meg.Túlhordtam a babámat 9nappal aztán indítottak!!Mindennel ami kell!!1óra múlva már 1perces fájásaim voltak!22órán keresztül szenvedtem a fájdalomtól....könyörögtem a császárért de nem csináltak semmit....aztán nagy nehezen rájöttek hogy ez a baba nem jól helyezkedik el és csak akkor vittek a műtőbe.Amikor megkaptam a gerince a szurit egy megváltás volt!!!Majdnem elaludtam a műtő asztalon annyira ki voltam!Egy trauma volt.A szám tiszta seb volt a fújtatástól alig bírtam beszélni!!És még most is minden héten eszembe jut hogy na most visznek a szülő szobába és na most már a műtőben vagyok!!Rettegek!!Így meg császároznának??Vagy nem??Mit tehetnék??
2010. szept. 3. 20:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
nekem nincs gyerekem még, de tuti érni fogom a császárt. Ha x orvos nem vállalja megyek y-hoz. ha y sem, akkor z-hez. Ha az országban senki, akkor megyek külföldre. Vegyék figyelembe, hogy ez olyan kérdés, mint valaki kér a foghúzáshoz injekciót és valaki nem. Ennyi. Így kellene kezelni a kérdést nem másként.
2010. szept. 11. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!