Kérhetem az orvostól, hogy császározzon?
Én nagyon rettegtem a szüléstől,fogalmam sincs hogy miért.Talán a terhesség alatt túl sokat foglalkoztam vele,sokat olvastam,kérdeztem róla akitől csak lehetett,és valószínű nem kellett volna!!!Ráadásúl a családi háttér is rossz időket járt(nem férjprobléma)egyéb,de nagyon megviseltek a dolgok.
Kikészülve testileg-lelkileg,fáradtan mentem szülni,és 16 óra vajúdással császár lett a vége,mert majdnem mindketten ottmaradtunk.Pedig akarat megvolt.De eszembe nem jutott császárt kérni.
A másodiknál nem volt választásom,progis császár,több okból is.
Kibírható,de ugyanúgy féltem mint az elsőnél.
18 hója volt a második,de lehet ismét műtét elé nézek,mert lett egy jó kis öszenövésem,ami szintén egy "mellékhatása".
Ezzel azt akarom mondani hogy én sem vagyok híve a császárnak,de ha nagyon muszály?
Jól nézz magadba,és gondold végig hogy miért is akarod?!
Mert ha annyira félsz,vagy feszült vagy valószínű nem fog sikerülni,nem tudod magad elengedni,és nem tudsz kitágúlni.
Köszi a válaszokat!
Első babámmal császároztak és szeretném,ha a második is császár lenne...Nekem már másnap behozták a babámat és velem is maradt...A sima szüléstől nagyon félek és nem bírom a fájdalmat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!