Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt elhagy a párod....

Szülés előtt elhagy a párod. Te közölnéd vele, hogy megszültél?

Figyelt kérdés
Azt mondja nem szeret,de neked már csak pár napod van hátra... Szólnál neki,hogy meg van a baba vagy hogy épp szülni indulsz?
2011. aug. 25. 11:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-26 14:45

A szerelem idővel elmúlik igazad van,de helyébe EGY ERŐS MÉLYRŐL JÖVŐ SZERETET kerül,ami fontosabb a szerelemtől.És ha az én párom 10év után elhagyna szülés elött,akkor nem érdemelné meg azt a bizonyos esélyt.Nekem egy ilyen férfitől nem kellene már semmi...

A gyereknek meg főleg nem ekkora se..fej apára van szüksége...

Pánikba esnek a pasik szülés elött?Ugyan már,régen miért nem volt ilyen?Régen az anyák sem ismerték a szülés utáni depressziót,vajon miért nem?

Mégis ők esnek pánikba,amikor nem is bennük fejlődik egy gyerek?A nők nem kapnak pánikot az utolsó pillanatban a gondolattól hogy meg kell hogy feleljen maximálisan anyaként?

Nem értem hogy lehet így ezt gondolni,nekem is van "büszkeségem" meg "méltóságom" de én egy ilyen eset után nem tudnék a kedves apára apaként,férfiként és férjként nézni soha többé...

2011. szept. 2. 14:35
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok,az lemaradt hogy én az ilyen férfiakat mélyről megvetem...

....még akkor is ha lepontoztok...

2011. szept. 2. 14:40
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló!

Én felpontoztalak, mert tekjesen egyetértek veled!Pedig nem szoktam a pontokkal foglalkozni!

2011. szept. 2. 18:45
 34/35 Adri baba ***** válasza:
46%

Igazad van nem volt szülés előtti depresszi,és pánik sem...

Meg ezer más dolog sem ami kiválthatta ......

Ugyhogy teljesen felesleges avval érvelni mi volt akkor mára a világ megváltozott.

2011. szept. 2. 19:48
 35/35 anonim ***** válasza:
65%
:))) Miért csak arra tudtok gondolni, hogy a pasinak kell megadni az egy esélyt 10 év után?? Én a kapcsolatunknak adom meg, a gyerekem és magam miatt. Ha ez nem lenne fontos, akkor térden állva is könyöröghetne, szerintem bárki lesz.rná a pasit. De úgysem fogjátok ezt megérteni, nem is kell :))
2011. szept. 4. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!