Szülés előtt elhagy a párod. Te közölnéd vele, hogy megszültél?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-26 14:45
A szerelem idővel elmúlik igazad van,de helyébe EGY ERŐS MÉLYRŐL JÖVŐ SZERETET kerül,ami fontosabb a szerelemtől.És ha az én párom 10év után elhagyna szülés elött,akkor nem érdemelné meg azt a bizonyos esélyt.Nekem egy ilyen férfitől nem kellene már semmi...
A gyereknek meg főleg nem ekkora se..fej apára van szüksége...
Pánikba esnek a pasik szülés elött?Ugyan már,régen miért nem volt ilyen?Régen az anyák sem ismerték a szülés utáni depressziót,vajon miért nem?
Mégis ők esnek pánikba,amikor nem is bennük fejlődik egy gyerek?A nők nem kapnak pánikot az utolsó pillanatban a gondolattól hogy meg kell hogy feleljen maximálisan anyaként?
Nem értem hogy lehet így ezt gondolni,nekem is van "büszkeségem" meg "méltóságom" de én egy ilyen eset után nem tudnék a kedves apára apaként,férfiként és férjként nézni soha többé...
Előző vagyok,az lemaradt hogy én az ilyen férfiakat mélyről megvetem...
....még akkor is ha lepontoztok...
Utolsó válaszoló!
Én felpontoztalak, mert tekjesen egyetértek veled!Pedig nem szoktam a pontokkal foglalkozni!
Igazad van nem volt szülés előtti depresszi,és pánik sem...
Meg ezer más dolog sem ami kiválthatta ......
Ugyhogy teljesen felesleges avval érvelni mi volt akkor mára a világ megváltozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!