Hogyan közölnéd a család tagjaival, hogy azért nem hagyod ott a gyereket náluk, mert nem higiénikusak?
Az anyósomnál nem merem otthagyni a kislányomat, mert olyan a mellékhelyiség, hogy én arra a WC-re nem engedem ráülni a gyermekemet. Ráadásul még a WC papírt is gyűjtik kukába. Már nem merünk átmenni sem. Pedig van fiatalabb nő is a családban, aki még odafigyelhetne erre a dologra, mert most volt nőgyógyászati dolog miatt kórházban.
Ti hogyan hívnátok fel a figyelmet? Én nem merek eléjük oda állni, hogy takarítsák már ki a WC-t, mert félek, hogy ellenkező reakciókat váltok ki.
Segítsetek légyszi. Ha van valami jó ötletetek várom szívesen.
A férjeddel beszélj, ezt neki kell rendeznie a csládjával.
(wc papírt gyűjteni? minek?)
Sehogy!!! Azt nem mondhatod meg anélkül, hogy ne lenne belőle sértődés...
A párodnak max. elmondhatod, hogy miért nem engeded oda a gyereket, de készülj fel, hogy ő is védeni fogja, de ne engedj ebből!!! A higiénia alapvető dolog és ez a 21. század, a takarítás nem luxus és pénz se kell hozzá, hanem mindössze egy kis igényesség!!!
Köszi, hogy írtok. :)
A párommal megbeszéltük, és ő is látja, pedig férfi. :D
De nem akarom, hogy rá nehezteljenek emiatt.
Már épp elég volt, hogy a legjobb tesót elvettem, meg a drága kisfiukat. Tudjátok hogy van ez.
Már arra is gondoltam, hogy a védő nőnek szólok, hogy menjen el hozzájuk. Ez annyira gáz.
Sajna még csak 3 és fél éves a kislányom, így ő még nem érti meg ezt, de azt ő is mondta már, hogy miért van ott olyan büdi!!! Meg ugyebár ő még nem tud egyedül kezet mosni, mert nem éri fel a csapot és ha nem szólnak...
Szóval nagyon gáz ez így. Persze az anyósom meg mindig mondja, hogy mert soha nem hagyjuk ott egy délelőttre sem.
Amúgy tényleg azért gyűjtik, mert nem kell akkor lehúzni a WC-t, de ne ezen spóroljunk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!