Szülés előtt elhagy a párod. Te közölnéd vele, hogy megszültél?
Nem írtam ki más kérdést ebbe a témában... :)
Igen én jobban ragaszkodok hozzá,mert úgy gondolom hogy neki is ugyanolyan kötelessége tisztességesen felnevelni a gyerekeit mint nekem. Azt mondja egyedül akar lenni... És ha én is egyedül szeretnék lenni,hogy dobjam a gyerekeimet??? Az a baj,hogy "ragaszkodok" ahhoz hogy az apja nevelje őket... Meg önző módon írom tudom,de nagyon nehéz lesz a helyzetem. Barátok szülők rokonok vannak,sőt szinte több is mint gondoltam,mind mellettem áll,de nem lehet hogy mindenben ők segítsenek... Kőkemény szitu az biztos... De valahol én rontottam el tudom,mert ha anno nem engedem vissza,nem lenne most ez,de akkor is a gyerek miatt adtam neki esélyt hogy visszajöjjön...
Irj neki egy sms-t a korházi utso napont hogy kedves barátaink ezuton tudatjuk veletek hogy ekkor meg ekkora .....hidd el ez sziven fogja ütni hogy a barátok közé lett sorolva.Ha erre nincs reakcio felejtsd el bár én már rég meg tettem volna-.
Én is otthagytam a férjem mert bántalmazott nehéz az ujra kezdés gyerekkel de sikerül
Hát most kövezzetek meg,nem érdekel,leirom amit gondolok..
Rengeteg olyan esetről hallani amikor az apuka "szülés" előtti pánikba esik.
Ez előfordul,és ilyenkor furcsább dolgokat tesznek mint pl a te esetedben hazamennek,stb.
Ha már volt ilyen eset és akkor visszament hozzád elvett feleségül akkor nem hiszem hogy ez is hosszu ideig tartana nála.
És te irtad akkor is is azt mondta hogy nem szeret...
Szerintem erős pánik rohama van.
DE legyen bármi,értesiteni kell mert ő az apja és joga van hozzá akkor is ha téged már nem szeret.
Ha még van arra esély hogy ujra minden helyre álljon addig nem szabad olyat tenni ami miatt te lehetsz a hibás.
Én Kivánom hogy helyre jöjjön a családi béke,talán a fia látványa eszébe juttatja azt hogy igenis még mindig fűzi hozzád érzelem,csak elfolytotta a baba miatti "félelem,stb"
Amelyik kapcsolatot meglehet menteni azt meg is KELL...Hisz nem csak rólad vagy róla van szó hanem arrol a 2 pici életről..
Sajnos a szerelem idővel elmúlik....
16:23! És szerinted akkor már az esélyt sem kell megadni egy 10 éves kapcsolat után?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-26 10:05
Hát ne is haragudj,pont hogy 10év után nem érdemel még egy esélyt,ha ennyi idő után és a GYEREKE születése elött megingott az érzései...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!