Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt elhagy a párod....

Szülés előtt elhagy a párod. Te közölnéd vele, hogy megszültél?

Figyelt kérdés
Azt mondja nem szeret,de neked már csak pár napod van hátra... Szólnál neki,hogy meg van a baba vagy hogy épp szülni indulsz?
2011. aug. 25. 11:18
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Nem írtam ki más kérdést ebbe a témában... :)

Igen én jobban ragaszkodok hozzá,mert úgy gondolom hogy neki is ugyanolyan kötelessége tisztességesen felnevelni a gyerekeit mint nekem. Azt mondja egyedül akar lenni... És ha én is egyedül szeretnék lenni,hogy dobjam a gyerekeimet??? Az a baj,hogy "ragaszkodok" ahhoz hogy az apja nevelje őket... Meg önző módon írom tudom,de nagyon nehéz lesz a helyzetem. Barátok szülők rokonok vannak,sőt szinte több is mint gondoltam,mind mellettem áll,de nem lehet hogy mindenben ők segítsenek... Kőkemény szitu az biztos... De valahol én rontottam el tudom,mert ha anno nem engedem vissza,nem lenne most ez,de akkor is a gyerek miatt adtam neki esélyt hogy visszajöjjön...

2011. aug. 25. 16:23
 22/35 A kérdező kommentje:
16:23-as ezt nem én írtam... :)
2011. aug. 25. 16:25
 23/35 anonim ***** válasza:
Olvastam egy kérdést, kb 1 hete. Az nem te voltál? Gyerekkori szerelem, jött 1 baba, aki kb 5-6 éves, apuka hazaköltözött anyukájához, mert egyedül akart lenni. Aztán kibékültek, összeházadostak, jön az újabb baba, de apukára megint rájött a hoppáré, és megint anyukánál élvezi a magányt.
2011. aug. 25. 18:14
 24/35 A kérdező kommentje:
De akkor még nem hagyott el,csak készült..
2011. aug. 25. 20:13
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Irj neki egy sms-t a korházi utso napont hogy kedves barátaink ezuton tudatjuk veletek hogy ekkor meg ekkora .....hidd el ez sziven fogja ütni hogy a barátok közé lett sorolva.Ha erre nincs reakcio felejtsd el bár én már rég meg tettem volna-.

Én is otthagytam a férjem mert bántalmazott nehéz az ujra kezdés gyerekkel de sikerül

2011. aug. 26. 06:35
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
16:23! És szerinted akkor már az esélyt sem kell megadni egy 10 éves kapcsolat után? Pláne amikor jön a gyerek? Azért, mert nem tudom neki megbocsájtani amit tett? Hidd el, ezt egy percig sem éreztetem vele, az életünk ugyanolyan, mint előtte, kivéve a problémákat (mert ami problémánk volt annak idején, az pont a gyerektelenség volt). Szerinted attól nem pisilne be a gyerek, ha nem lenne apja? Mert még azt az egy esélyt sem adtam volna meg az újrakezdésre? Az, hogy én ezt a dolgot nem felejtem el és a csalódottság bennem lesz egy életre, az már az én problémám. Nekem kell megoldanom.
2011. aug. 26. 10:05
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarod, hogy apa nevelje is őket?Nem szeretném ha ilyen gondolkodást tanuljanak a gyerekeim.
2011. aug. 26. 13:08
 28/35 Adri baba ***** válasza:
66%

Hát most kövezzetek meg,nem érdekel,leirom amit gondolok..

Rengeteg olyan esetről hallani amikor az apuka "szülés" előtti pánikba esik.

Ez előfordul,és ilyenkor furcsább dolgokat tesznek mint pl a te esetedben hazamennek,stb.

Ha már volt ilyen eset és akkor visszament hozzád elvett feleségül akkor nem hiszem hogy ez is hosszu ideig tartana nála.

És te irtad akkor is is azt mondta hogy nem szeret...

Szerintem erős pánik rohama van.

DE legyen bármi,értesiteni kell mert ő az apja és joga van hozzá akkor is ha téged már nem szeret.

Ha még van arra esély hogy ujra minden helyre álljon addig nem szabad olyat tenni ami miatt te lehetsz a hibás.

Én Kivánom hogy helyre jöjjön a családi béke,talán a fia látványa eszébe juttatja azt hogy igenis még mindig fűzi hozzád érzelem,csak elfolytotta a baba miatti "félelem,stb"

Amelyik kapcsolatot meglehet menteni azt meg is KELL...Hisz nem csak rólad vagy róla van szó hanem arrol a 2 pici életről..

Sajnos a szerelem idővel elmúlik....

2011. aug. 26. 14:45
 29/35 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen egyetértek az utolsóval!
2011. aug. 26. 16:11
 30/35 anonim ***** válasza:

16:23! És szerinted akkor már az esélyt sem kell megadni egy 10 éves kapcsolat után?

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-26 10:05

Hát ne is haragudj,pont hogy 10év után nem érdemel még egy esélyt,ha ennyi idő után és a GYEREKE születése elött megingott az érzései...

2011. szept. 2. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!