Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt elhagy a párod....

Szülés előtt elhagy a párod. Te közölnéd vele, hogy megszültél?

Figyelt kérdés
Azt mondja nem szeret,de neked már csak pár napod van hátra... Szólnál neki,hogy meg van a baba vagy hogy épp szülni indulsz?
2011. aug. 25. 11:18
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát szólnék neki ha nő lennék, de csak azért, hogy felvilágosítsam, hogy a gyerektartásra igényt tartanék.
2011. aug. 25. 11:21
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
fejtsd ki bővebben kérlek.most jut eszébe,hogy nem szeret?
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ,hogy a babához hogy viszonyult.Ha várta a picit,csak már ez irántam érzett érzései szűntek meg,akkor igen.bár ebben az esetben biztos keresne a baba miatt.Ha viszont a babát sem akarta,akkor nem.
 4/35 A kérdező kommentje:
Akarta a babát... Vagyis azt mondta... Már magam sem tudom. Van már egy közel 6 éves kislányunk. Annyit mondott hogy már nem szeret,de ezelőtt 2 héttel még nem mutatta ezt... Épp ezért nem tudom kifejteni bővebben,nem más nő van a dologban. Ezért érdekelne hogy tájékoztatnátok e,vagy majd meghallaná valakitől... Mert én nagyon az utóbbit gondolom,most!
2011. aug. 25. 11:25
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarta volna a babát, húzott volna gumit, ilyen egyszerű. Ha nem akarok gyereket, nem bízom a másikra a védekezést, akár férfi, akár nő az illető.

A tartásdíj meg jár a GYEREKNEK, kedves kérdező, nem neked. Tehát igen, szólnék, sőt! Bíróság és társai, ha szép szóval nem megy.

2011. aug. 25. 11:25
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

A 6 éves gyereknek is jár a gyerektartás, és mindkét gyereknek joga van az apjához, ezt a magyar jog így szabályozza, tehát nem az apának van joga a gyerekhez, hanem fordítva.

Amúgy meg szerintem 100% a nő, csak nem tudsz még róla, mert egy pasi túl kényelmes ahhoz, hogy egyedül éljen, mikor élhet nővel is.

2011. aug. 25. 11:27
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy szólnék. Azzal kezdeném, hogy lediktálnám a bankszámlaszámot, ahova utalhatja a gyerektartást, mielőtt elfeledkezne erről a kötelességéről is a gyerek felnevelése mellett.
2011. aug. 25. 11:31
 8/35 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem nő,erre mindenemet rá merném tenni... Már előfordult hogy elköltözött de visszajött mert mégis szeret,akkor is nem szeretleklekkel ment el... Csak közbe összeházasodtunk még jön a második baba...
2011. aug. 25. 11:32
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszületett a pici én csak annyit tennék hogy írnék neki egy üzit hogy megszületett a baba a hivatalos dolgokat(gyerektartás) pedig a kórház után intézzük!
2011. aug. 25. 11:44
 10/35 anonim ***** válasza:
78%

Én is biztos voltam benne, hogy nem nő van a dologban. A nyakamat tettem volna erre. De már ne is haragudj, azért mert nem szeret, az nem ok arra, hogy szülés előtt elhagyjon. Engem a férjem 10 év házasság után akkor hagyott el amikor terhes lettem. Azóta megint együtt vagyunk, nemsokára megszületik a kisbabánk, de soha nem fogom neki megbocsájtani amit tett. Nagyon sajnállak, mert egy rohadt önző a férjed (ahogyan az enyém is). Nem igaz, hogy több évi együttélés, egy közös gyerek és egy nemsokára születendő gyerek esetén a saját boldogságát kell bárkinek is néznie. Hogy képesek az emberek ennyi problémát okozni, csak azért, hogy megtalálják a saját boldogságukat? Ezt soha nem fogom megérteni.

Neked kitartás, a kérdésedre válaszolva pedig azt mondom, hogy igen, értesítsd őt, de éreztesd vele, hogy mit tett, mekkora fájdalmat okoz neked!

Minden jót, jó egészséget nektek!

2011. aug. 25. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!